Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 1:04
Κόσμος

Ιταλία: Νεκρό βρέφος στη Ρώμη – Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Τραγικό τέλος βρήκε ένα παιδί μόλις ενός έτους, όταν ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο σε περιοχή της Ρώμης.

Σύμφωνα με το Il Fatto Quotidiano, ο πατέρας, που εργάζεται στη γενική διεύθυνση στρατιωτικού προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας, πήρε μαζί το παιδί  με το αυτοκίνητο για να το πάει στον παιδικό σταθμό, που λειτουργεί από την υπηρεσία του στη Ρώμη.

Όταν η μητέρα του μικρού κοριτσιού, ώρες αργότερα, πήγε στον παιδικό σταθμό για να το παραλάβει την ενημέρωσαν πως η μικρούλα δεν είχε έρθει ποτέ.

Η μητέρα φοβούμενη ότι κάτι κακό είχε συμβεί κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του άνδρα της που βρισκόταν σε διπλανό πάρκινγκ και εκεί έκανε την τραγική ανακάλυψη. Οι κραυγές της γυναίκας τράβηξαν την προσοχή ενός στρατιώτη που περνούσε και ο οποίος έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου, βρίσκοντας νεκρή τη μικρή.

Άμεσα έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική και διασώστες αλλά ήταν ήδη αργά για τη μικρούλα.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο κοριτσάκι τους. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τη διαλεύκανση της τραγωδίας.

 

Σημειώνεται από το 2019 στην Ιταλία υπάρχει ειδική νομοθεσία που επιβάλλει την ύπαρξη συναγερμού σε παιδικά καθίσματα, σε μια προσπάθεια να εξαλειφθεί το σύνδρομο του ξεχασμένου παιδιού.


πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News