Τρίτη 25 Ιούνιος 2024, 8:16
Ελλάδα

Ισθμός: 112 στους οδηγούς στη εθνική οδό – Άνοιξαν τα διόδια Ελευσίνας, στο Λουτράκι η εκτροπή κυκλοφορίας


Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω της μεγάλη φωτιάς και της έκρηξης σε βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα που σημειώθηκε στη γέφυρα του Ισθμού.

Στις 23.30 ενεργοποιήθηκε το 112 κατά μήκος της εθνικής οδού, ενημερώνοντας τους οδηγούς ότι σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις και καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Ενεργοποιήθηκε το 112

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 07-06-2024 23:28. Ανατροπή βυτιοφόρου με πυρκαγιά στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού της Κορινθου. Μεγάλες καθυστερήσεις στο τμήμα αυτό. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Για περίπου δύο ώρες κανέναν όχημα δεν περνούσε τα διόδια Ελευσίνας προς Κόρινθο και γινόταν υποχρεωτικά αναστροφή προς Αθήνα.

Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα η Τροχαία προχώρησε στην άρση των εκτροπών που γινόταν στα διόδια Ελευσίνας, Καλαμακίου και στους Αγίους Θεοδώρους.

Τα οχήματα πλέον εξέρχονται από την εθνική οδό στον κόμβο Λουτρακίου και εισέρχονται πάλι στον κόμβο Επιδαύρου.

Όσον αφορά την παλαιά εθνική οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο παραμένει κλειστή στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Σώθηκε ο οδηγός, έσβησε η φωτιά

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο οδηγός του βυτιοφόρου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς εγκαύματα και χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η Πυροσβεστική ανέφερε επίσης ότι στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα.

Λίγη ώρα πριν τις 11.00 το βράδυ η φωτιά έσβησε και οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στο σημείο – 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα – πραγματοποίησαν διαβροχή και έριξαν ειδικό κατασβεστικό υγρό.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News