Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 4:37
Ελληνική Μουσική

«Ήρεμα Το Λέω»: Το νέο single της Joanne θα σας γίνει εμμονή

Το νέο dance anthem της Joanne θα σας κάνει να παραδοθείτε στον ρυθμό του.

Η δυναμική Joanne επιστρέφει δριμύτερη με ένα ολοκαίνουργιο single που προβλέπεται να γίνει η νέα εμμονή μας.

Το «Ήρεμα Το Λέω», ένα up-tempo τραγούδι με άκρως χορευτική διάθεση, έρχεται να ταράξει τα μουσικά νερά και να μας παρασύρει σε ρυθμούς ξέφρενης διασκέδασης.

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων συνεργασιών και singles, η Joanne παρουσιάζει το «Ήρεμα Το Λέω», ένα τραγούδι που φέρει την υπογραφή των ARCADE στη μουσική και τους στίχους.

Η μοναδική χροιά της φωνής της, σε συνδυασμό με τον δυναμικό ρυθμό και την catchy μελωδία, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μουσικό κοκτέιλ που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει.

Το «Ήρεμα Το Λέω» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την αισθητική και την ενέργεια του τραγουδιού.

Η Joanne, με statement στιλιστικές επιλογές εμπνευσμένες από την pop κουλτούρα, μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ οι χορευτικές της ικανότητες εντυπωσιάζουν, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μία ολοκληρωμένη performer.

Η Joanne, γνωστή για την εκρηκτική σκηνική παρουσία της, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στο μουσικό στερέωμα.

Η νίκη της στο «The Voice Of Greece» αποτέλεσε μόνο την αρχή μιας λαμπρής καριέρας, με συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Σημειώνεται ότι το «Ήρεμα Το Λέω» ακολουθεί για την Joanne τη συνεργασία της με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Khay Be στο remake του «Θέλω Επειγόντως Διακοπές», αλλά και το «Halima» με την KONY και το «Lioness» με τον BOREK.

Το «Ήρεμα Το Λέω», το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company, αναμένεται να κατακτήσει τα dance floors.

Η Joanne, με το ταλέντο, την ενέργεια και την αισιοδοξία της, έρχεται να μας χαρίσει ένα τραγούδι που θα μας συντροφεύει σε κάθε στιγμή και θα μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μας dance anthems.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News