Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024, 4:48
Ελλάδα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο κοριτσάκι μετά από ξυλοδαρμό – Συνελήφθη η μητέρα και ο σύντροφός της


Σοκ προκαλεί υπόθεση ξυλοδαρμού ενός μικρού κοριτσιού, μόλις 2,5 ετών, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το παιδάκι νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με εμφανή σημάδια από χτυπήματα στο σώμα αλλά και στο κεφάλι του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από απανωτά τηλεφωνήματα που δέχθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, στα οποία όλοι οι καλούντες μιλούσαν για κραυγές πόνου μικρού παιδιού που προέρχονταν από συγκεκριμένη κατοικία στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στην ΕΡΤ.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα. Ζήτησαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, ενώ συνέλαβαν τη μητέρα, ηλικίας 21 ετών και τον 23χρονο σύντροφό της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση της μικρής.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα

Στο νοσοκομείο όπου εξετάσθηκε η μικρή, πέρα από τα πρόσφατα τραύματα, οι γιατροί διαπίστωσαν και ίχνη από παλαιότερους μώλωπες. Τόσο εις βάρος της μητέρας όσο και του συντρόφου της σχηματίσθηκε δικογραφία για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αμφότεροι κρατούνται και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου το πρωί της Δευτέρας.

Εντωμεταξύ, με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού από την μητέρα. Το κοριτσάκι, μόλις ολοκληρωθεί η ιατρική του εξέταση, θα παραδοθεί στον παππού και τη γιαγιά του, από την πλευρά της μητέρας, πράγμα που αιτήθηκαν οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News