Παρασκευή 19 Απρίλιος 2024, 15:15
Ελλάδα

Ηράκλειο: Ο λυράρης ανάγκαζε με μαχαίρι τον ανήλικο να μπει στο αυτοκίνητό του – «Να ανοίξουν στόματα» ζητά το θύμα

«Βρήκα το σθένος να μιλήσω για να δώσω δύναμη σε άλλα παιδιά», μεταφέρει τα λόγια του παιδιού η μητέρα του ανήλικου από το Ηράκλειο Κρήτης. Για 3 χρόνια το αγόρι ζούσε έναν εφιάλτη σεξουαλικής κακοποίησης, σε μία υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

«Να ανοίξουν τα στόματα» προτρέπει μέσω της μητέρας του ο ανήλικος από το Ηράκλειο Κρήτης, τονίζοντας ότι όλα τα παιδιά που βιώνουν τη φρίκη του βιασμού δεν πρέπει να φοβούνται αλλά να «σπάσουν» την σιωπή τους. Τότε μόνο θα μπορέσουν να ηρεμήσουν πραγματικά και να συνεχίσουν τη ζωή τους!

Τον ανήλικο φέρεται να εκμεταλλευόταν σεξουαλικά υπό καθεστώς απειλών, ο 66χρονος λυράρης, ενώ φαίνεται έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης και ένας γιατρός νοσοκομείου της πόλης του Ηρακλείου.

Όλα άρχισαν να αποκαλύπτονται – σημειώνει το Cretalive.gr – όταν η μητέρα βρήκε κάποιες φωτογραφίες με ευαίσθητο περιεχόμενο στο κινητό τηλέφωνο του γιου της. Πήγε στην Ασφάλεια Ηρακλείου οπότε και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της δυσώδους υπόθεσης.

Ηράκλειο: Το χρονικό της φρίκης

Ο 66χρονος συλληφθείς λυράρης – αποκαλύπτει το Live News – φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του ενώ θα κάνει στα αδέρφια του ό,τι και σε εκείνον εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές.

Ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου «ψώνιζε» πελάτες.

Αναζητούνται 29 χρήστες της σελίδας

Μάλιστα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες της εν λόγω διαδικτυακής σελίδας, ενώ ο 66χρονος λυράρης είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να «αλιεύσει» όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες!

Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο.

Ο 66χρονος φέρεται να εξανάγκαζε κάποιες φορές ακόμα και με την απειλή μαχαιριού τον ανήλικο, να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να μην πάει στο μάθημα.

Σε ό,τι αφορά τον νοσοκομειακό γιατρό, «μόλις ο εισαγγελέας επιβεβαιώσει την εμπλοκή του, τότε θα κινηθούν τάχιστα όλες οι διαδικασίες και θα τεθεί άμεσα σε αργία», σύμφωνα με την εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Παρακολουθήστε από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τις τελευταίες εξελίξεις στο νέο θρίλερ βιασμού ανηλίκων:

  

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News