Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024, 8:58
Ελλάδα

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει γυναίκα μετά από παράσυρση σε τροχαίο

Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε τροχαίο έξω από το Ηράκλειο. Η παράσυρση σημειώθηκε στο Αρκαλοχώρι, που παραμένει ανάστατο…

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Ηράκλειο. Η παράσυρση από αυτοκίνητο ήταν σφοδρή και η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή. Η οδηγός του αυτοκινήτου που την χτύπησε, σταμάτησε να βοηθήσει μετά το ατύχημα. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, η ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα χθες το απόγευμα (22-11-2022) στο Αρκαλοχώρι. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 18:00 χθες το απόγευμα.

Η 95χρονη γυναίκα διέσχιζε δρόμο πεζή όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 57χρονη γυναίκα. Η ηλικιωμένη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά την πτώση της χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε αρχικώς στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, στο ΠΑΓΝΗ.

Η οδηγός τους οχήματος, η οποία μετά την παράσυρση παρέμεινε στο σημείο, συνελήφθη και στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News