Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 8:22
Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το πρόβλημα υγείας: Εγχειρίστηκα, και μετά από 3 μέρες επέστρεψα στο GNTM

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του My Style Rocks Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική και το πώς το διαχειρίστηκε όταν βρισκόταν στο GNTM.

«Στην Ελλάδα επέστρεψα για λόγους υγείας. Με ταλαιπωρούσε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τώρα είναι όλα καλά, δόξα το Θεό. Μετά έτυχε η πρόταση για το GNTM, είπα θα πάω, δεν ξέρω γιατί.

Κανείς δεν ήξερε στα γυρίσματα ότι δεν ήμουν καλά. Ακόμη και όταν εγχειρίστηκα δεν το ήξερε κανείς. Η εγχείρηση έγινε στην αρχή του δεύτερου κύκλου. Πήγα στο γύρισμα μετά από τρεις ημέρες», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Έχω ένα θέμα σαν άνθρωπος ότι σε αυτό που μου λένε κι έχω αποφασίσει να κάνω είμαι πολύ σταθερή. Θα κάνουμε ένα project το οποίο θα είναι από 20 Αυγούστου μέχρι 20 Δεκέμβρη και θα είναι η προτεραιότητά μου, αυτό που έχω υπογράψει, ό,τι κι αν γίνεται γύρω μου.

Δεν μπήκα στην διαδικασία να το πω. Είπα ότι θα το κάνω, όταν θα σβήνουν τα φώτα θα με σηκώνουν και θα με ξαναβάζουν και δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα.

Το ήξεραν μόνο δύο άτομα από την ομάδα μου και με βοηθούσαν να μετακινηθώ. Είχα αρκετούς πόνους με πολλά φάρμακα κι ήταν γενικά δύσκολο», είπε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


«Οι αυξομειώσεις στο βάρος ήταν εξαιτίας ορμονικών. Είχα ένα πρόβλημα που δεν με βοηθούσε στην υγεία μου.

Δεν ήξεραν τι νούμερο φοράω στο GNTM, το διακωμωδούσαμε κιόλας.

Κανείς δεν το ήξερε, μόνο το καμαρίνι μου. Κανείς δεν το είχε αντιληφθεί. Δεν ήθελα ούτε να ακουστεί τίποτα.

Ήθελα να έχω μια υγιής εικόνα για την τηλεόραση», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News