Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 10:12
Media

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Eνθουσιάστηκα όταν μου είπαν ποιος θα ήταν ο ρόλος μου»

Για πρώτη φορά η Ηλιάνα Μαυρομάτη επέλεξε φέτος να κάνει και τηλεόραση και θέατρο μαζί.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή αποκαλύπτει τον λόγο που είπε το «ναι» στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει ενώ απαντά και στο τι έχει αλλάξει στη ζωή της τη δεδομένη στιγμή.

Πώς ήρθε ο ρόλος της Ζέτας στα χέρια σου;

«Ήρθε ξαφνικά, με ένα τηλεφώνημα από την εταιρεία παραγωγής και ένα ραντεβού στο οποίο μου έγινε άμεσα η πρόταση και άμεσα την αποδέχθηκα. Είχα ξανασυνεργαστεί πολλές φορές με τη συγκεκριμένη εταιρεία και με το διευθυντή παραγωγής, τον Σταύρο Στάγκο, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από τα πρώτα μου βήματα στην τηλεόραση».

Για ποιο λόγο αποδέχθηκες το ρόλο τόσο άμεσα; Ήξερες το έργο;

«Είχα δει την ταινία – είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μου. Στην πρώτη συζήτηση που έκανα, έμαθα ποιοι θα ήταν οι συντελεστές και ενθουσιάστηκα. Εξίσου ενθουσιάστηκα όταν μου είπαν ποιος θα ήταν ο ρόλος μου. Ήταν όλα πολύ θετικά και ενθαρρυντικά, δεν χρειαζόταν να το σκεφτώ πολύ. Το μόνο που είχα να σκεφτώ ήταν. πώς θα ταίριαζα τα γυρίσματα με τις πρόβες για την παράσταση στην οποία είχα ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχω. Από τις 17 Αυγούστου, καθημερινά, είμαι σε πολύωρα γυρίσματα και πρόβες και, μετά την πρεμιέρα μας στο Θέατρον με τον «Ζορμπά», σε παραστάσεις. Ήταν θέμα το πώς θα διαχειριζόμουν τον όγκο της δουλειάς και την τηλεόραση, στην οποία δεν είχα ξαναδουλέψει τόσο εντατικά. Δεν ήταν όμως αποτρεπτικοί παράγοντες».

Είναι η πρώτη φορά που δουλεύεις στην τηλεόραση και στο θέατρο ταυτόχρονα;

«Ναι. Μετά το «Λίτσα. com», όταν ξεκίνησα, το 2008, δεν είχα ξαναδουλέψει σε τηλεοπτική σειρά, συμμετείχα μόνο σε αυτοτελή επεισόδια. Είναι η πρώτη φορά που είμαι σταθερά σε όλα τα επεισόδια μιας σειράς, και μάλιστα με τέτοια συχνότητα προβολής μέσα στην εβδομάδα, κάνοντας παράλληλα και θέατρο. Τα αυτοτελή επεισόδια όπου συμμετείχα στο παρελθόν με τον Πάνο Κοκκινόπουλο ή με τον Τάσο Ψαρρά στην EPT ήταν πολύ πιο διαχειρίσιμα από άποψη χρόνου ώστε να δουλεύω και στο θέατρο. Τώρα συμπίπτουν, αλλά, ευτυχώς, πέρα από την κούραση, το ένα τροφοδοτεί δημιουργικά το άλλο».

Έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σου;

«Μόνο οι χρόνοι μου έχουν αλλάξει ραγδαία, ο χρόνος που έχω για να βλέπω δικούς μου ανθρώπους, φίλους και το σκυλί μου – ευτυχώς, τον παίρνω συχνά στα γυρίσματα, οπότε δεν μένει πολύ μόνος του».

Η αναγνωρισιμότητα δεν έχει αλλάξει;

«Δεν προλαβαίνω να την εισπράξω σε μεγάλο βαθμό. Μόνο όταν τελειώνει η παράσταση και συναντιέμαι με κόσμο, μπορεί κάποιοι να μου μιλήσουν και για τη σειρά ή, όταν βγάζω βόλτα το σκυλί μου και σταματώ στο ψιλικατζίδικο, μπορεί να μου πουν κάτι. Δεν έχω όμως χρόνο να βγω και να καταλάβω σε μεγαλύτερο βαθμό τι γίνεται. Υπάρχει μια κινητικότητα και στα social, αλλά μέχρι εκεί», λέει στο Hello.


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News