Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 0:31
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ηλεία: Δείτε πώς έγινε ο δρόμος – viral στον οποίο μετά από ασφαλτόστρωση έμειναν στη μέση δύο κολώνες της ΔΕΗ

Ο δρόμος στην Ηλεία είχε γίνει viral καθώς το συνεργείο αποχώρησε μετά από ασφαλτόστρωση και άφησε πίσω έναν εξίσου επικίνδυνο δρόμο με πριν…

Ο σάλος που προκλήθηκε έκανε τους αρμόδιους να τρέξουν και να διορθώσουν την κατάσταση. Οι δύο κολώνες που είχαν γίνει viral μετά από την ασφαλτόστρωση στην Ηλεία, απομακρύνθηκαν και στα σημεία που υπήρχαν, έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά. Μέχρι να δημοσιοποιηθεί η κατάσταση, η ζωή στην περιοχή συνεχιζόταν κανονικά. Το συνεργείο είχε κάνει την ασφαλτόστρωση και ο δρόμος είχε παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Διαστάσεις έλαβε πανελλαδικά η εικόνα με τις κολώνες στο δρόμο που οδηγεί στο ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς στην Ηλεία, όπου ενώ ασφαλτοστρώθηκε, αυτές παρέμειναν στη μέση. Ο δρόμος ανήκει στα όρια του δήμου Ήλιδας και σύμφωνα με πηγές από τη δημοτική αρχή, ο ΔΕΔΔΗΕ ζήτησε το ποσό των 7.500 ευρώ, προκειμένου να γίνει η μεταφορά, ενώ ο δήμος φέρεται να ζήτησε να γίνει κάτι καλύτερο από την εταιρία μιας και πρόκειται για δημοτική οδό.

Για το θέμα έφτασε στην Ηλεία η ανταποκρίτρια του Alpha Βικτωρία Δαράτου, προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ για την εκπομπή του Νίκου Μάνεση. Φτάνοντας όμως το πρωί του Σαββάτου οι κολώνες είχαν απομακρυνθεί.

Η δημοσιογράφος είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με τους αρμόδιους στο δήμο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ την προηγούμενη ημέρα. Τώρα αν η παρέμβαση αυτή έπαιξε ρόλο, είναι κάτι για το οποίο υπάρχουν συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση ο επίμαχος δρόμος παρουσιάζει πλέον την εικόνα που βλέπετε παρακάτω στη φωτογραφία του ilialive.gr

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες, ο δρόμος στον οποίο είχε γίνει ασφαλτόστρωση ήταν όπως φαίνεται στο επόμενο βίντεο.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News