Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024, 3:55
Ελλάδα

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποχαιρετά τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Το χαμόγελό σου δεν θα σβήσει ποτέ»


Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έστειλε το δικό της αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό.

«Μια αγκαλιά για όλους μας γλυκιά μου Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Ξεκουράσου.Το χαμόγελό σου δε θα σβήσει ποτέ» έγραψε χαρακτηριστικά, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου και τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Το δικό της ξεχωριστό αντίο στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου έστειλε και η Φίνος Φιλμ, αναρτώντας ένα συγκινητικό μήνυμα που συνόδευε με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία.

«Αντίο λέμε σήμερα στην αγαπημένη Δέσποινα Στυλιανοπούλου που έφυγε λίγο πριν κλείσει τα 92 της χρόνια. Ξεχώριζε πάντα για το μπρίο, τη σπιρτάδα και την τσαχπινιά της, με χαρακτηριστικό ρόλο αυτόν της υπηρέτριας που ξεστόμιζε ‘μαργαριτάρια’. Σκόρπισε απλόχερα το γέλιο και αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι ηθοποιοί. Έτσι όπως της άξιζε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της» σημειώνει χαρακτηριστικά η Φίνος Φιλμ.

Μπορεί να μην ήταν συχνά πρωταγωνίστρια, κατάφερνε όμως πάντα μέσα από τους ρόλους της να ξεχωρίζει. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που την έκαναν περιζήτητη στον χώρο του θεάματος. Οι περισσότεροι μάλιστα την έχουμε ταυτίσει με τον αξεπέραστο ρόλο της επαρχιώτισσας υπηρέτριας.

Η αγαπημένη ηθοποιός το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης, με την οικογένειά της να έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση για την εύθραυστη υγεία της.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News