Κυριακή 7 Ιούλιος 2024, 1:01
Store

Η στιγμή της φονικής έκρηξης σε εργοτάξιο πίσσας στο Αγρίνιο


Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη φονική έκρηξη που κόστισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενο, σε εργοτάξιο πίσσας λίγο έξω από τη Λεπενού Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος που έχασε τη ζωή του είχε έρθει προ ημερών από την Αθήνα για να εργαστεί στο εργοστάσιο

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του AgrinioTV πυκνοί μαύροι καπνοί «ξεπηδούν» από το εργοτάξιο και έχουν «σκεπάσει» τα πάντα ενώ ακούγονται συνεχείς εκρήξεις.

Το βίντεο – ντοκουμέντο

Ενας νεκρός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 52χρονος άντρας, δεν κατάφερε να απομακρυνθεί την ώρα της φωτιάς. Εγκλωβίστηκε στο σημείο και άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με το agrinionews, βρέθηκε απανθρακωμένος από τους Πυροσβέστες μέσα σε κοντέινερ στο χώρο του εργοταξίου. Ο 52χρονος χειριστής του μηχανήματος παραγωγής πίσσας φαίνεται ότι εγκλωβίστηκε μετά την εκδήλωση φωτιάς και την έκρηξη που ακολούθησε

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος που έχασε τη ζωή του είχε έρθει προ ημερών από την Αθήνα για να εργαστεί στο εργοστάσιο.

Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και μάρτυρες αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για να καταθέσουν.

Μεγάλη δύναμη στο σημείο

Στο μεταξύ μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής συνεχίζει βρίσκεται στο σημείο, ενώ διεξάγονται και έρευνες για το ενδεχόμενο να υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι στο σημείο, μιας και μετά την φωτιά ακολούθησαν εκρήξεις λόγω των υλικών που υπήρχαν και είναι εύφλεκτα.

Το εργοτάξιο, στο οποίο υπάρχουν πολλά εύφλεκτα υλικά, βρίσκεται σε δασική έκταση, με τον κίνδυνο να επεκταθεί η φωτιά να είναι μεγάλος.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχει και εναέριο μέσο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για δύο ακόμη τραυματίες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News