Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 0:06
Μουσική

Η Shakira θέλει να μετακομίσει στο Μαϊάμι και να αφήσει την Ισπανία – Hit Channel

H Shakira έχει στο Miami Beach στενούς συγγενείς και φίλους.

Η Shakira θέλει να φύγει από τη Βαρκελώνη και να ζήσει στο Μαϊάμι, αφήνοντας πίσω της τα προσωπικά προβλήματα που τη στοιχειώνουν.

Η Βαρκελώνη αποδεικνύεται ότι είναι ένα μέρος με κακές αναμνήσεις για τη Shakira.

Μετά από τον χωρισμό της με τον Gerard Piqué, η 45χρονη τραγουδίστρια και ο 35χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε μάχη για την κηδεμονία των δύο παιδιών τους, ενώ η Shakira κατηγορείται επίσης από τις ισπανικές αρχές για φορολογική απάτη.

H Shakira έχει στο Miami Beach στενούς συγγενείς και φίλους που θα συσπειρωθούν γύρω της και θα της προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη. Επιπλέον, διαθέτει μια ιδιωτική και πολυτελή, παραθαλάσσια έπαυλη.

Η φίλη της οικογένειας και μεσίτριά της, η Ana Lourdes Martinez της Douglas Elliman, αποκαλεί την πόλη του Μαϊάμι «καταφύγιο» της Shakira.

«Το Μαϊάμι είναι το σπίτι της», δήλωσε στη New York Post η Martinez, η οποία συνεργάζεται με τον αδελφό της Shakira, Antonio, στις κτηματομεσιτικές δραστηριότητες της τραγουδίστριας στην περιοχή.

«Οι γονείς της ζουν εδώ, ο αδελφός της ζει εδώ, η ανιψιά και ο ανιψιός της επίσης. Δεν έχει καμία οικογένεια στην Ισπανία. Είναι ένα διαφορετικό περιβάλλον από τη Βαρκελώνη», πρόσθεσε.

Shakira

Φίλοι, όπως ο τραγουδιστής Alejandro Sanz με τον οποίο συνεργάστηκε στο «La Tortura», λέγεται ότι προσπαθούν να πείσουν τη Shakira να μεταφερθεί στο South Beach, ενώ επιπλέον πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας επιβεβαιώνουν την επιθυμία της να μετακομίσει στην Αμερική.

Η Shakira και ο Gerard Pique ανακοίνωσαν τον Ιούνιο τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο παιδιά, τον 9 ετών Milan και τον 7 ετών Sasha.

Στον χωρισμό τους φαίνεται ότι οδήγησαν οι περιπτύξεις του Piqué με τουλάχιστον δύο γυναίκες.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φέρεται να έστελνε κατ’ ιδίαν μηνύματα σε άλλες γυναίκες, όπως το μοντέλο Suzy Cortez από τη Βραζιλία, γνωστή και ως Miss BoomBum και να είχε κρυφή σχέση για μήνες με την Clara Chia Marti, μια 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων.

Καθώς η μάχη για την κηδεμονία κλιμακώνεται μεταξύ της Shakira και του Gerard Piqué, τα παιδιά τους επέστρεψαν στη Βαρκελώνη και μένουν στο σπίτι του πατέρα τους. Μία προσωρινή εκεχειρία του έδωσε την επιμέλεια των παιδιών για το μισό μήνα, αφού νωρίτερα η Shakira πήγε μαζί τους δύο γιους της ένα ταξίδι σε Μαϊάμι, Λος Άντζελες και Μεξικό.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News