Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 13:58
Μουσική

Η Shakira λύνει τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Gerard Piqué

«Είναι δύσκολο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου», παραδέχεται η Shakira.

Η Shakira λύνει για πρώτη φορά της σιωπή της για τον χωρισμό της με τον Gerard Piqué.

Η 45χρονη τραγουδίστρια είχε σχέση με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή για 11 χρόνια και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, τον 9 ετών Milan και τον 7 ετών Sasha. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούνιο του 2022.

Η Shakira ρωτήθηκε για το τέλος της σχέσης της με τον Gerard Piqué σε μία νέα συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού «ELLE».

«Eίναι πολύ δύσκολο να μιλήσω προσωπικά γι’ αυτό, ειδικά επειδή είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτή την κατάσταση σε συνέντευξη. Έχω παραμείνει σιωπηλή και απλά προσπαθώ να τα επεξεργαστώ όλα», είπε.

«Εμ, και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή βρίσκομαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και επειδή ο χωρισμός μας δεν είναι ένας συνηθισμένος χωρισμός. Και έτσι είναι δύσκολο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», τόνισε.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια εξέφρασε στη συνέχεια την ενόχλησή της με τους παπαράτσι που έχουν γίνει η σκιά της σε κάθε βήμα της.

«Οι παπαράτσι κατασκηνώνουν έξω, μπροστά από το σπίτι μου, 24 ώρες το 24ωρο. Και δεν υπάρχει κανένα μέρος όπου μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το ίδιο μου το σπίτι. Ξέρετε, δεν μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο σαν μια κανονική οικογένεια ή να πάμε για παγωτό ή να κάνουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι», είπε.

«Οπότε είναι δύσκολο. Και προσπάθησα να αποκρύψω την κατάσταση μπροστά στα παιδιά μου. Προσπαθώ να το κάνω και να τα προστατεύσω, γιατί αυτή είναι η νούμερο ένα αποστολή μου στη ζωή. Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή συναντούν κάποιες δυσάρεστες, άσχημες ειδήσεις στο διαδίκτυο και αυτό τα επηρεάζει», πρόσθεσε.

Η Shakira εξήγησε περισσότερο πώς έχουν αντιμετωπίσει τα δύο παιδιά της τον χωρισμό: των γονιών της.

«Προσπαθώ να αποκρύψω την κατάσταση από αυτά όσο περισσότερο μπορώ. Είναι πραγματικά ενοχλητικό για δύο παιδιά που προσπαθούν να επεξεργαστούν τον χωρισμό των γονιών τους. Και μερικές φορές νιώθω ότι όλα αυτά είναι ένα κακό όνειρο και ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσω. Αλλά όχι, είναι πραγματικότητα», εξομολογήθηκε.

«Αυτό που είναι επίσης πραγματικότητα είναι η απογοήτευση να βλέπω κάτι τόσο ιερό και τόσο ξεχωριστό όπως νόμιζα ότι ήταν η σχέση που είχα με τον πατέρα των παιδιών μου και να βλέπω ότι μετατράπηκε σε κάτι χυδαίο και ευτελές από τα μέσα ενημέρωσης», συνέχισε.

«Και όλα αυτά ενώ ο πατέρας μου ήταν στην εντατική και εγώ έδινα μάχη σε διαφορετικά μέτωπα. Όπως είπα, αυτή είναι ίσως η πιο μελανή περίοδος της ζωής μου», τόνισε.

Παρ’ όλα αυτά, η Shakira αντλεί δύναμη από τις γυναίκες σε όλον τον κόσμο που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις ζωές τους.

«Αλλά μετά σκέφτομαι όλες εκείνες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που περνούν δυσκολίες, που περνούν μια κατάσταση τόσο άσχημη όσο η δική μου ή τόσο δύσκολη όσο η δική μου ή και χειρότερη», συνέχισε.

«Για εκείνες τις γυναίκες όπως εγώ που πιστεύουν σε αξίες όπως η οικογένεια, που είχαν το όνειρο, το μεγάλο όνειρο να έχουν μια οικογένεια για πάντα, το να βλέπουν αυτό το όνειρο να διαλύεται ή να γίνεται κομμάτια είναι ίσως ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που μπορείς να περάσεις ποτέ. Αλλά νομίζω ότι οι γυναίκες, έχουμε αντοχή», είπε.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News