Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2024, 22:22
People

Η Selena Gomez είναι πλέον δισεκατομμυριούχος

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της Selena Gomez αποδίδεται στην εταιρεία της καλλυντικών Rare Beauty.

Η Selena Gomez είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα του Bloomberg.

Πιο συγκεκριμένα, η 32χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει πλέον εκτιμώμενη καθαρή αξία 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αποτελώντας μία από τις νεότερες αυτοδημιούργητες δισεκατομμυριούχους στον κόσμο.

Το Bloomberg αποδίδει το «μεγαλύτερο μέρος» της περιουσίας της στην επιτυχία της εταιρείας της καλλυντικών Rare Beauty, την οποία ίδρυσε το 2019.

Παράλληλα, η Selena Gomez έχει αποκομίσει σημαντικά κέρδη από τη δισκογραφία της και τους ρόλους της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όπως στην επερχόμενη ταινία «Emilia Perez» του Jacques Audiard και στη δημοφιλή σειρά «Only Murders In The Building» του Hulu.

Επίσης, το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει ακίνητα και συνεργασίες με διάφορα brands, οι οποίες ενισχύονται από την ισχυρή παρουσία της στο Instagram – όπου είναι ο χρήστης με τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ακολούθων στην εφαρμογή, διαθέτοντας 424 εκατομμύρια followers.

Η Selena Gomez αποκομίζει επιπλέον κέρδη από τις επενδύσεις της, συμπεριλαμβανομένου του μεριδίου της στην πλατφόρμα ψυχικής υγείας Wondermind, την οποία ίδρυσε το 2022 μαζί με τη μητέρα της, Mandy Teefey, και την επιχειρηματία Daniella Pierson.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι πλέον ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που έχουν γίνει δισεκατομμυριούχοι, ακολουθώντας τα βήματα του Jay-Z, της Rihanna, της στενής φίλης της Taylor Swift και του Bruce Springsteen.

Ο Bruce Springsteen ήταν ο τελευταίος καλλιτέχνης που εντάχθηκε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων πριν από τη Selena Gomez, με το Forbes να εκτιμά την καθαρή αξία του στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο.

Η Selena Gomez δεν έχει κυκλοφορήσει άλλο άλμπουμ μετά το «Rare» του 2020, όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει μία δυναμική τηλεοπτική παρουσία.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν της υποψήφιας για Emmy σειράς «Only Murders In The Building» του Hulu, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Steve Martin και την Martin Short.

Το επόμενο εγχείρημά της είναι ένα reboot της σειράς του Disney Channel, όπου ξεκίνησε την καριέρα της, του «Wizards of Waverly Place», όπου θα διατελέσει εκτελεστική παραγωγός και θα εμφανιστεί ως guest star στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

«Αισθάνομαι πραγματικά ότι ήταν το μέρος όπου ξεκίνησα, και θα είμαι πάντα ευγνώμων για εκείνη την εποχή», δήλωσε η Selena Gomez για το «Wizards of Waverly Place» σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People.

«Ελπίζω απλώς ότι αυτό το νέο κεφάλαιο θα φέρει χαρά σε ένα εντελώς νέο κοινό, όπως κάναμε εμείς όταν ήμασταν νεότεροι», πρόσθεσε για τη νέα σειρά, με τίτλο «Wizards Beyond Waverly Place», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου.

Αμέσως μετά, θα κυκλοφορήσει στο Netflix η ταινία «Emilia Perez» του Jacques Audiard, για την οποία η Selena Gomez κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της Zoe Saldaña, Karla Sofía Gascón και Adriana Paz.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News