Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 19:31
People

Η Selena Gomez αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά

Η Selena Gomez δήλωσε ότι εξετάζει ήδη τις πιθανές εναλλακτικές οδούς για να γίνει μητέρα.

Η Selena Gomez ανυπομονεί να γίνει μητέρα κάποια μέρα. Όμως, σε μία νέα συνέντευξή της, η 32χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν θα μπορέσει να ζήσει την εμπειρία της εγκυμοσύνης και του τοκετού λόγω των γνωστών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Selena Gomez εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό της, Benny Blanco, στο μέλλον. Ωστόσο, αναφέρει ότι δεν θα γίνει «απαραίτητα με τον τρόπο που το είχε φανταστεί».

«Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά. Έχω πολλά ιατρικά θέματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τόσο τη δική μου ζωή όσο και του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που χρειάστηκε να θρηνήσω για καιρό», δήλωσε.

Το 2013, η Selena Gomez διαγνώστηκε με λύκο και το 2017 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Στη συνέντευξη, δεν εξήγησε περαιτέρω αν το αυτοάνοσο νόσημα ή άλλες παθήσεις είναι αυτές που καθιστούν επικίνδυνο για εκείνη να κυοφορήσει τα δικά της παιδιά.

Παρ’ όλα αυτά, μίλησε για τις πιθανές εναλλακτικές οδούς για να γίνει μητέρα, όπως η παρένθετη μητρότητα και η υιοθεσία.

«Νόμιζα ότι θα συνέβαινε όπως συμβαίνει για όλους. Αλλά είμαι σε πολύ καλύτερη φάση με αυτό. Το θεωρώ ευλογία το ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν μέσω της παρένθετης μητρότητας ή της υιοθεσίας, που είναι και οι δύο μεγάλες πιθανότητες για εμένα», είπε.

«Αυτό με έκανε πραγματικά ευγνώμων για τις άλλες επιλογές για όσους επιθυμούν απεγνωσμένα να γίνουν γονείς», σημείωσε.

«Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα είναι αυτό το ταξίδι, αλλά θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το δικό μου μωρό», ανέφερε.

Η Selena Gomez έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Σε μία συνέντευξή της με το Time νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε ότι είχε ήδη αποφασίσει εδώ και χρόνια να υιοθετήσει ένα παιδί στα 35 της, ακόμα και αν ήταν ακόμα μόνη.

Αυτό το σχέδιο έχει αλλάξει από τότε που γνώρισε τον παραγωγό Benny Blanco, τον τωρινό σύντροφό της, ο οποίος επίσης έχει μιλήσει δημόσια για την επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια με την Selena Gomez στο μέλλον.

Ο Benny Blanco, ο οποίος έχει σχέση με την τραγουδίστρια από τον Ιούλιο του 2023, αποκάλυψε στον Howard Stern ότι το να αποκτήσει παιδιά με την κοπέλα του είναι ο «επόμενος στόχος του» στη ζωή.

«Είναι πάντα ένα θέμα συζήτησης για μένα κάθε μέρα», τόνισε ο παραγωγός εκείνη την εποχή.

«Δεν μπορεί να πει ψέματα», είπε η Selena Gomez στο Vanity Fair για τα σχόλια του συντρόφου της. «Μετά τη συνέντευξη, πέθαινα από τα γέλια. Σαν να του έλεγα: “Υπάρχει κάτι άλλο που ήθελες να πεις;”», εξήγησε.

«Δεν έχω αγαπηθεί ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Είναι απλά ένα φως. Ένα ολοκληρωμένο φως στη ζωή μου. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Λατρεύω να του λέω τα πάντα», πρόσθεσε για τον Benny Blanco.

Η Selena Gomez διανύει αναμφίβολα μία πολυάσχολη περίοδο.

Αυτή τη στιγμή είναι υποψήφια για το βραβείο Emmy της Καλύτερης Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά για την εμφάνισή της στη σειρά «Only Murders In the Building», η τέταρτη σεζόν της οποίας έκανε πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου.

Παράλληλα, έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές για τον ρόλο της στην ταινία «Emilia Perez» του Jacques Audiard που θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Νοέμβριο, αφού έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο, οπού κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της.

Όπως επανέλαβε στη συνέντευξή της στο Vanity Fair, όμως, η μεγαλύτερη προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι οι σχέσεις της.

«Πριν γνωρίσω τον σύντροφό μου, ήμουν μόνη για πέντε χρόνια, με εξαίρεση μερικά ραντεβού. Και σκεφτόμουν: “Εντάξει, αν αυτή είναι η κατάσταση, τότε ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα; Η οικογένεια”», είπε η Selena Gomez.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News