Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:30
People

Η Σάρον Στόουν υπερασπίζεται τον Κέβιν Σπέισι – «Τόσο μίσος επειδή είναι ομοφυλόφιλος»

Η Σάρον Στόουν υπερασπίστηκε τον Κέβιν Σπέισι, επισημαίνοντας πως οι περισσότερες αντιδράσεις της εποχής του MeToo έχει τις ρίζες της στην ομοφοβία.

Η Σάρον Στόουν εκτιμά ότι ο Κέβιν Σπέισι πρέπει να συγχωρηθεί και χρησιμοποίησε ακόμη και τις δικές της εμπειρίες με κακή σεξουαλική συμπεριφορά για να υποστηρίξει τη θέση της.

Μπορώ να σας πω πόσοι άντρες με άγγιξαν στα γεννητικά μου όργανα στη ζωή μου;

«Ο Κέβιν Σπέισι άρπαζε τους ανθρώπους από τα γεννητικά τους όργανα. Πολλούς ανθρώπους. Αλλά κανένας δεν έχει πει δημόσια ότι τους βίασε ή ότι τους ανάγκασε σε σεξουαλική επαφή. Αλλά υπάρχει τόσο μίσος για αυτόν γιατί στην περίπτωσή του ήταν άντρας προς άντρα. Για αυτό δεν του επιτρέπεται η επιστροφή. Επειδή προσέβαλε άντρες» σημείωσε χαρακτηριστικά στο THR.

Η αποκάλυψη της Σάρον Στόουν

«Μπορώ να σας πω πόσοι άντρες με άγγιξαν στα γεννητικά μου όργανα στη ζωή μου; Πολλοί περισσότεροι από όσους πείραξε ο Κέβιν Σπέισι. Και κανένας από αυτούς δεν απολογήθηκε ποτέ σε μένα» συνέχισε η Σάρον Στόουν.

Ήταν πίσω στο 2021 που η Σάρον Στόουν είπε ότι την εξαπάτησαν με την εμβληματική σκηνή στην ταινία «Βασικό Ένστικτο». Νωρίτερα μέσα στη χρονιά αποκάλυψε ότι ο παραγωγός Robert Evans της πρότεινε να συνδεθεί ερωτικά με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Sliver» Billy Baldwin για να έχουν καλύτερη χημεία στην οθόνη.

Η Σάρον Στόουν πιστεύει ακράδαντα ότι θα πρέπει όλοι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Κέβιν Σπέισι επειδή πλήρωσε τις συνέπειες και έχασε τα πάντα τα τελευταία επτά χρόνια.

Ήταν τον περασμένο χρόνο που ο Κέβιν Σπέισι αθωώθηκε για 9 κατηγορίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν από δύο χρόνια κρίθηκε αθώος σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και για μια υπόθεση στη Μασαχουσέτη.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News