Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 2:58
Ξένη Μουσική

Η Sabrina Carpenter νιώθει «πολύ μακριά» από τις ημέρες της Disney

«Είμαι 900 ακατάλληλα αστεία μακριά», σχολίασε χαρακτηριστικά η Sabrina Carpenter.

Η Sabrina Carpenter ξέρει ότι είναι πολύ τολμηρή για την Disney.

Σε μια νέα συνέντευξή της στο Variety, η ανερχόμενη pop star — που ξεκίνησε την καριέρα της στη σειρά «Girl Meets World» του Disney Channel στα μέσα της δεκαετίας του 2010 — παραδέχτηκε ότι έχει υιοθετήσει μία πιο ώριμη προσωπικότητα τα τελευταία χρόνια, από τότε που άφησε την αρχική δισκογραφική εταιρεία της, τη Hollywood Records, η οποία ανήκει στην Disney.

«Είμαι 900 ακατάλληλα αστεία μακριά από το να είμαι ηθοποιός της Disney, αλλά οι άνθρωποι ακόμα με βλέπουν έτσι», είπε στο περιοδικό.

«Είμαι πάντα πολύ κολακευμένη όταν με συνδέουν με τις άλλες γυναίκες και κορίτσια που είχα ως πρότυπο και που προέρχονται από εκεί, αλλά νιώθω πολύ μακριά από αυτό», τόνισε.

Η Sabrina Carpenter, η οποία ανέβηκε άλλο ένα σκαλοπάτι στην καριέρα της μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας της «Espresso» τον Απρίλιο, ξεκίνησε να κάνει μουσική με τη Hollywood Records το 2013 και κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ με την εταιρεία μέχρι το 2019.

Το 2021, η τραγουδίστρια από την Πενσυλβάνια υπέγραψε συμβόλαιο με την Island Records της Universal Music Group, αποχαιρετώντας το παρελθόν της με την Disney, και κυκλοφόρησε το πέμπτο άλμπουμ της «Emails I Can’t Send» — το πιο επιτυχημένο της μέχρι σήμερα — το επόμενο έτος.

«Για τους ανθρώπους που αγαπούν εκείνα τα πρώτα άλμπουμ και τα ακούνε, σας αγαπώ γι’ αυτό», είπε στο Variety.

«Αλλά προσωπικά νιώθω ένα αίσθημα απόστασης από αυτά, κυρίως λόγω της αλλαγής που έχω υποστεί ως άτομο και ως καλλιτέχνης, πριν και μετά την πανδημία», εξήγησε.

Η Sabrina Carpenter άρχισε να δείχνει αυτήν την αλλαγή στις περιοδείες της, όταν τραγουδούσε το κλείσιμο του τραγουδιού της «Nonsense,» το οποίο αλλάζει κάθε βράδυ ανάλογα με την πόλη ή τον χώρο και είναι συχνά γεμάτο με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Αφού κέρδισε περισσότερη αναγνώριση ως καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της ως opening act στην περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift το 2023 και το 2024, η καριέρα της Sabrina Carpenter απογειώθηκε ακόμα περισσότερο με την κυκλοφορία των πρώτων δύο singles από το επερχόμενο άλμπουμ της «Short n’ Sweet»: του «Espresso» και του «Please Please Please».

Το «Please Please Please» είναι το πρώτο τραγούδι της που κατέκτησε το Νο. 1 του Billboard Hot 100 στις ΗΠΑ, ενώ και τα δύο τραγούδι έχουν ανέβει στην κορυφή των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτά τα τελευταία τραγούδια χαρακτηρίζοντας από μία πιο ώριμη γλώσσα για ενήλικες — μία αξιοσημείωτη αλλαγή στον τόνο σε σύγκριση με τους στίχους της από τις πρώτες ημέρες της στην Disney.

Ωστόσο, στη συνέντευξή της στο Variety, η Sabrina Carpenter φρόντισε να σημειώσει ότι υπάρχει ένα όριο: «Δεν ποζάρω για το Playboy — για να είμαστε ξεκάθαροι», είπε.

Και παρόλο που μάλλον δεν θα επιστρέψει στην Disney σύντομα, δήλωσε ότι είναι ακόμα ανοιχτή στην υποκριτική, ακόμα κι αν η καριέρα της στην pop την έχει αναγκάσει να κάνει μία «απρόβλεπτη παύση» από το επάγγελμα.

Περιμένει απλώς το τέλειο σενάριο, καθώς «πολλά από αυτά μοιάζουν με πέντε άλλες ταινίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει».

Το έκτο άλμπουμ της, «Short n’ Sweet», το οποίο αναμένεται να περιλαμβάνει πολλά ακόμα πονηρά λογοπαίγνια, θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News