Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 11:36
Hot Ξένη Μουσική

Η Sabrina Carpenter φέρνει τα πιο «τρελά» Χριστούγεννα στο Netflix

Μουσική, κωμωδία και εκπλήξεις σε ένα show από τη Sabrina Carpenter.

Η Sabrina Carpenter θα παρουσιάσει ένα εορταστικό μουσικό show στο Netflix με «απρόσμενα ντουέτα και κωμικούς καλεσμένους».

Το «A Nonsense Christmas With Sabrina Carpenter» θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα streaming στις 7 Δεκεμβρίου, στις 04:00 ώρα Ελλάδας.

Οι καλεσμένοι που θα εμφανιστούν δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Η Sabrina Carpenter θα τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής τραγούδια από το χριστουγεννιάτικο EP της «Fruitcake», το οποίο έχει αγαπηθεί από τους θαυμαστές της για τη μοναδική προσέγγισή του στα τραγούδια των εορτών.

Επίσης, η νεαρή pop star θα προσφέρει και μία σειρά από κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σκορπώντας σε όλους τους θεατές το πνεύμα των γιορτών.

Κι αν βρεθείτε στη λίστα των καλών παιδιών της Sabrina, ίσως να την ακούσετε να τραγουδά επιτυχίες από το νέο άλμπουμ της «Short n’ Sweet», όπως τα «Espresso», «Please Please Please» και «Taste».

Και ίσως κλείσει την εκπομπή με μία χριστουγεννιάτικη εκδοχή του «Nonsense».

«Οι γιορτές πάντα είχαν ξεχωριστή σημασία για εμένα», δήλωσε η Sabrina Carpenter.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα φέρω τη δική μου εκδοχή σε ένα κλασικό εορταστικό show ποικίλης ύλης — συνδυάζοντας την αγάπη μου για τη μουσική και την κωμωδία για να δημιουργήσω κάτι που είναι απόλυτα δικό μου», πρόσθεσε.

Το νέο άλμπουμ «Short n’ Sweet» της Sabrina Carpenter έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard 200 και έχει συμπληρώσει τρεις εβδομάδες στην κορυφή του chart.

Το «Short n’ Sweet» είναι ένα άλμπουμ που όχι μόνο εδραιώνει τη Sabrina Carpenter ως πολυδιάστατη τραγουδίστρια, αλλά και ως πολύπλευρη σούπερ σταρ.

«Το όραμα της Sabrina να ανατρέψει τα κλασικό χριστουγεννιάτικα show ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη ημέρα», ανέφερε ο Michael D. Ratner, εκτελεστικός παραγωγός και ιδρυτής / διευθύνων σύμβουλος της OBB Media.

«Στην OBB, συνεργαζόμαστε με τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες του κόσμου για να επαναπροσδιορίσουμε το αναμενόμενο, και είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά όλης της ομάδας μας», συνέχισε.

«Θέλουμε να κάνουμε μία ιδιαίτερη μνεία στη Simone Spira, την ομάδα της Volara, τον Sam Wrench, τη Nikki Boella και σε όλους όσοι συνέβαλαν για να πάρει ζωή το όραμα της Sabrina στο Netflix», είπε.

Η Sabrina Carpenter ετοιμάζεται να μαγέψει το κοινό με το επερχόμενο εορταστικό μουσικό show της, το οποίο αναμένεται να προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό μουσικής και γέλιου, φέρνοντας μία φρέσκια πνοή στα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα προγράμματα.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News