Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024, 17:31
Ελλάδα

Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας Σούζη μετά το σοβαρό τροχαίο: «Δεν ξέρω πως, αλλά τη γλίτωσα φθηνά»

Η Χριστίνα Σούζη έκανε την πρώτη της αναφορά στο σοβαρό τροχαίο που υπέστη χθες (7.6.2023) στη Λεωφόρο Κηφισίας, μέσα από ανάρτηση της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ στη σελίδα της στο Facebook.

Η Χριστίνα Σούζη μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που υπέστη όταν έχασε τον έλεγχο του όχηματός της με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να ανατραπεί στο οδόστρωμα και η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Χριστίνα Σούζη τόνισε ότι τη γλύτωσε «φθηνά» και είπε ότι θα πει περισσότερα για το τροχαίο μόλις βγει από το νοσοκομείο.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τον κόσμο που στάθηκε δίπλα της από την πρώτη στιγμή μετά το τροχαίο.

 

Αναλυτικά η Χριστίνα Σούζη ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε:

«Δεν ξέρω πως, αλλά τη γλίτωσα φτηνά !! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζομουνα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ. Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο»

Το χρονικό

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα στην Λεωφόρο Κηφισίας όταν το όχημα που οδηγούσε η Χριστίνα Σούζη ανετράπη στο οδόστρωμα και γύρισε ανάποδα.

Την Χριστίνα Σούζη απεγκλώβισε μαζί με άλλους περαστικούς ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν με το όχημά του στο σημείο τη στιγμή του τροχαίου, που υπέστη η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News