Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2024, 22:38
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος

Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για να προσφέρει στο κοινό της Αθήνας μία ακόμα βραδιά γεμάτη τραγούδια.

Η Πέγκυ Ζήνα, μία από τις πιο αγαπημένες και καταξιωμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για μία μοναδική συναυλία την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

Η ερμηνεύτρια με την αξεπέραστη φωνή και την αξιοσημείωτη πορεία υπόσχεται να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές μουσικής και αξεπέραστης διασκέδασης.

Η Πέγκυ Ζήνα δεν χρειάζεται συστάσεις. Με μία καριέρα που ξεπερνά τις δύο δεκαετίες και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχει καταφέρει να κερδίσει το ελληνικό κοινό με την ιδιαίτερη και βαθιά λαϊκή φωνή της.

Σε κάθε εμφάνισή της, η Πέγκυ Ζήνα συνδυάζει την άρτια τεχνική με την αυθεντικότητα και το πάθος, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα που μένει αξέχαστη.

Μετά από την προηγούμενη sold-out εμφάνισή της, η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για να προσφέρει στο κοινό της Αθήνας μία ακόμα βραδιά γεμάτη τραγούδια.

Το Θέατρο Άλσος, ένας από τους πιο εμβληματικούς χώρους της πόλης, θα γεμίσει με τα τραγούδια και την ενέργεια της Πέγκυς Ζήνα, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για μία μοναδική βραδιά διασκέδασης με πολλή ενέργεια.

Μαζί με την Πέγκυ Ζήνα, στη σκηνή θα βρεθεί μία ομάδα κορυφαίων μουσικών και συνεργατών που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Πέγκυ Ζήνα υπόσχεται να αγκαλιάσει και να παρασύρει το κοινό της σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ατόφια συναισθήματα.

Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, αλλά και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί μέσα στις δεκαετίες, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα προσφέρει στους θεατές μία βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και διασκέδαση.

Πληροφορίες

Πέγκυ Ζήνα
Θέατρο Άλσος

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 20:30

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News