Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:13
People Ξένη Μουσική

Η Olivia Rodrigo παραδέχεται ότι κάποιες από τις σχέσεις της ήταν «λίγο αμφισβητήσιμες»

Η Olivia Rodrigo μίλησε για τη συνήθειά της να κάνει γνωριμίες μέσω του Instagram.

Η Olivia Rodrigo είναι ένα αυθεντικό κορίτσι του 21ου αιώνα.

Ενώ μιλούσε στους θαυμαστές της στην πρώτη από τις τέσσερις συνεχόμενες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της «Guts World Tour» στο Kia Forum στο Inglewood της Καλιφόρνια, την Τρίτη 13 Αυγούστου, η 21χρονη pop star αποκάλυψε ότι πολλές από τις προηγούμενες σχέσεις της δεν ξεκίνησαν με ένα εντυπωσιακό ρομαντικό πρώτο ραντεβού, αλλά με ένα απλό μήνυμα στο Instagram.

Σε ένα βίντεο που τράβηξε ένας από τους θεατές στο κοινό του Λος Άντζελες, η Olivia Rodrigo κάθεται στο πάτωμα της σκηνής δίπλα στον κιθαρίστα της και λέει: «Είμαι μάστερ στην τέχνη των DM του Instagram».

«Έχω γνωρίσει τόσους πολλούς ανθρώπους που έχω βγει μαζί τους μέσω DM στο Instagram», συνέχισε.

«Ορισμένοι από αυτούς ήταν λίγο DM του αμφισβητήσιμοι, οπότε ίσως αυτό να μην είναι το καλύτερο παράδειγμα», ανέφερε.

Η Olivia Rodrigo εξήγησε ότι γνώρισε τον παραγωγό της, Dan Nigro, μέσω του ίδιου τρόπου – μία γνωριμία που οδήγησε στη δημιουργία των άκρως επιτυχημένων άλμπουμ της «Sour» (2021) και «Guts» (2023).

«Δεν ξέρω καν ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας,» πρόσθεσε, γελώντας πριν ξεκινήσει το τραγούδι «Happier», ένα από τα πρώτα τραγούδια στα οποία συνεργάστηκε με τον Dan Nigro.

Η Olivia Rodrigo είναι τώρα ζευγάρι με τον ηθοποιό Louis Partridge.

Οι φήμες ότι είχαν σχέση άρχισαν τον Οκτώβριο του 2023. Τον Ιούνιο, η τραγουδίστρια της pop ευχήθηκε ένα γλυκό «χρόνια πολλά» στον αστέρα του «Enola Holmes» μέσω του Instagram, σχολιάζοντας: «Καλώς ήρθες στο κλαμπ των 21, αγγελάκι μου!»

Η Olivia Rodrigo φέρεται να είχε προηγουμένως σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «High School Musical: The Musical: The Series», Joshua Bassett, για τον οποίο φημολογείται ότι ήταν το αντικείμενο της επιτυχίας της «Drivers License».

Αργότερα, υπήρξαν φήμες ότι είχε σχέση με τον Adam Faze και στη συνέχεια με τον παραγωγό μουσικής Zach Bia.

Η Olivia Rodrigo θα δώσει άλλες τρεις συναυλίες αυτή την εβδομάδα στο The Forum και θα ακολουθήσουν δύο ακόμη συναυλίες το Intuit Dome του Λος Άντζελες.

Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει το ασιατικό σκέλος της περιοδείας της «Guts World Tour», η οποία είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί με μία σειρά συναυλιών στην Αυστραλία τον Οκτώβριο.

@lifebymichael

she’s a wizard!! #oliviarodrigo #gutstour #gutsworldtour #losangeles #livies

♬ original sound – lifebymichael





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News