Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 4:30
Ξένη Μουσική

Η Olivia Rodrigo ένιωθε «άγχος» για την περιοδεία της «Guts World Tour»

Η Olivia Rodrigo μοιράζεται τα συναισθήματά της για την παγκόσμια περιοδεία της «Guts World Tour».

Η Olivia Rodrigo ξεκίνησε την πολυαναμενόμενη περιοδεία της «Guts World Tour» τον Φεβρουάριο του 2024 και παρά την ενθουσιώδη υποδοχή, παραδέχθηκε ότι ένιωθε λίγη ανησυχία πριν την έναρξή της.

Το «Guts World Tour» είναι η πρώτη περιοδεία της Olivia Rodrigo σε μεγάλα κλειστά γήπεδα και η διαδικασία προετοιμασίας είχε τα δικά της συναισθηματικά και επαγγελματικά φορτία.

Παρ’ όλα αυτά, η περιοδεία έχει αποδειχθεί συναρπαστική τόσο για την ίδια όσο και για τους θαυμαστές της, στους οποίους παρουσιάζει ζωντανά τα τραγούδια που έχει δουλέψει με τόσο πάθος.

«Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη. Είναι η πρώτη μου περιοδεία σε κλειστά γήπεδα, οπότε στην αρχή ήμουν πολύ ενθουσιασμένη αλλά και λίγο αγχωμένη, αλλά ήταν τόσο καταπληκτικό», δήλωσε η Olivia Rodrigo στο Complex.

«Ήταν πολύ ωραίο να πάω σε όλα αυτά τα μέρη που δεν είχα πάει ποτέ πριν και να παίξω αυτά τα τραγούδια με τα οποία ζω τόσο καιρό. Περνάω πραγματικά πολύ καλά», συνέχισε.

Παρά το απαιτητικό πρόγραμμα της περιοδείας, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 94 συναυλίες σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Ωκεανία, η 21χρονη τραγουδίστρια έχει καταφέρει να βρει χρόνο για διασκέδαση και αξέχαστες στιγμές σε κάθε πόλη που επισκέπτεται.

Όταν της ζητήθηκε να μοιραστεί την πιο αστεία εμπειρία της περιοδείας, η Olivia Rodrigo θυμήθηκε μία επίσκεψη στο Κεντάκι:

«Βρισκόμασταν στο Κεντάκι ή κάπου στον νότο, και υπήρχαν αυτά τα μικρά άλογα στα οποία μπορούσες να ανέβεις και καλπάζανε μαζί σου», είπε.

«Τα αγαπήσαμε τόσο πολύ που τα αγοράσαμε για να τα βάλουμε στο λεωφορείο, και τώρα έρχονται παντού μαζί μας», αποκάλυψε.

«Έτσι, έχουμε αυτά τα μικρά άλογα που μας συνοδεύουν παντού και είναι το κύριο μέσο μεταφοράς μας γύρω από τον χώρο της συναυλίας», πρόσθεσε.

Το επίσημο δισκογραφικό ντεμπούτο της Olivia Rodrigo και η παγκόσμια επιτυχία της συνέπεσε με την περίοδο του lockdown λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Αυτή η ιδιαίτερη συγκυρία, όπως η ίδια είχε παραδεχτεί προηγουμένως, τη βοήθησε να διαχειριστεί καλύτερα την αυξημένη προσοχή που δέχτηκε.

«Το lockdown με βοήθησε να διατηρήσω την ψυχική ηρεμία μου όταν υπήρχε τόσος θόρυβος γύρω μου», είπε η pop star σε συνέντευξή της στο BBC.

«Το να βρίσκομαι σε απομόνωση με ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζομαι με κράτησε μακριά από όλη αυτή τη φασαρία», σημείωσε.

Καθώς η παγκόσμια περιοδεία της «Guts World Tour» συνεχίζεται, η Olivia Rodrigo απολαμβάνει την ευκαιρία που της δίνεται να συνδέεται με το κοινό της μέσω της μουσικής και των ζωντανών εμφανίσεών της.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News