Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 23:46
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Η νέα αλυσίδα καταστημάτων που κάνει την εμφάνιση της και στην Πάτρα

H Pepco, είναι μια νέα αλυσίδα καταστημάτων που έχει κάνει την εμφάνιση της στην ελληνική αγορά, πριν από μερικούς μήνες και μέσα σε ελάχιστο διάστημα ανοίγει το ένα μαγαζί πίσω από το άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr η εταιρία πρόκειται να ανοίξει άμεσα στην Πάτρα ένα ακόμα καινούργιο κατάστημα, κάνοντας έτσι την παρουσία της και στην περιοχή μας.

Πρόκειται για μια αλυσίδα που έχει τη δυναμική και τις δυνατότητες να απειλήσει μεγαθήρια στον τομέα του λιανικού εμπορίου παντός είδους, εκτός τροφίμων. Τα καταστήματα Pepco προσφέρουν ρούχα, παιχνίδια και είδη σπιτιού σε τιμές κάτω των 30 ευρώ.

Η Pepco προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες. Τα ρούχα και τα υποδήματα αποτελούν περίπου το 60% του διαθέσιμου εμπορεύματος της αλυσίδας, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτουν είδη για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού και άλλα προϊόντα, όπως παιχνίδια.

Πέρα από τα προϊόντα που πωλούνται ως μέρος του σταθερού εμπορεύματος, η αλυσίδα προσφέρει επίσης ειδικές περιορισμένες συλλογές, προϊόντα με ειδική άδεια χρήσης, π.χ. Disney, Warner Bros, Universal και εποχιακές προσφορές, όπως για παράδειγμα, σχολικά ή χριστουγεννιάτικα είδη.


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News