Τετάρτη 24 Ιούλιος 2024, 12:45
People

Η μητέρα του Έλον Μασκ εξερευνά την Ελλάδα και μοιράζεται μοναδικά στιγμιότυπα στο Instagram


Η Μέι Μασκ, μητέρα του Έλον Μασκ επισκέφθηκε την Ελλάδα στο πλαίσιο της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας της, «Μια γυναίκα κάνει ένα σχέδιο: Συμβουλές για μια ζωή γεμάτη περιπέτεια, ομορφιά και επιτυχία», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Σε επόμενες φωτογραφίες η Μασκ απολαμβάνει τον ήλιο, ατενίζοντας την θάλασσα και κάνοντας κούνια. Στην λεζάντα της ανάρτησης γράφει χαρακτηριστικά: «Διασκεδάζω στο νησί της Ίου ή όχι; #GreekIsland»

Η μητέρα του διάσημου επιχειρηματία περιηγήθηκε στην γραφική γειτονιά της Πλάκας, ενώ επισκέφθηκε και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Οι διακοπές στην Ίο

Η 76χρονη μοιράστηκε στο Instagram μοναδικά στιγμιότυπα από την βόλτα της στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στο Instagram, γράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησης της: «Εξερευνώντας την περιοχή της Πλάκας στην Αθήνα».

Η Μέι Μασκ, έπειτα από τις βόλτες της στην πρωτεύουσα, αποφάσισε να συνεχίσει τις διακοπές της στην Ελλάδα, επιλέγοντας το μαγικό νησί της Ίου. Η συγγραφέας ανήρτησε νωρίτερα σήμερα ένα καρουζέλ φωτογραφιών. Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται να βρίσκεται στην πισίνα ενός θέρετρου, ξαπλωμένη και χαλαρή, κάνοντας μια γκριμάτσα και σηκώνοντας το ένα της πόδι.

Σε επόμενες φωτογραφίες η Μασκ απολαμβάνει τον ήλιο, ατενίζοντας την θάλασσα και κάνοντας κούνια. Στην λεζάντα της ανάρτησης γράφει χαρακτηριστικά: «Διασκεδάζω στο νησί της Ίου ή όχι; #GreekIsland».

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News