Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 9:47
People

Η μητέρα της Billie Eilish απορρίπτει τις κατηγορίες νεποτισμού που έχουν διατυπωθεί εις βάρος της

Η μητέρα της Billie Eilish, Maggie Baird, αυτοχαρακτηρίζεται ως ηθοποιός της «εργατικής τάξης» και αναφέρει πως η οικογένειά της «με το ζόρι έβγαζε τα προς το ζην» πριν η κόρη της σημειώσει παγκόσμια επιτυχία.

Αν και η Billie Eilish και ο αδερφός της, Finneas O’Connell, είναι πλέον κορυφαία ονόματα στη μουσική βιομηχανία, η μητέρα τους αρνείται ότι η επιτυχία τους προέρχεται αποκλειστικά από τον νεποτισμό.

Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Glamour μαζί με τις μητέρες της Beyoncé και της Selena Gomez, η Maggie Baird απάντησε στις κατηγορίες περί νεποτισμού που έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς για τα παιδιά της.

Οι ισχυρισμοί αυτοί προέκυψαν μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο στο διαδίκτυο που έδειχνε την εμφάνισή της σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια» το 1999, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Patrick O’Connell, είχαν επιρροή στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Η Maggie Baird όμως διευκρίνισε ότι, παρόλο που η ίδια και ο Patrick είχαν δουλέψει ως ηθοποιοί και μουσικοί, ήταν «καλλιτέχνες της εργατικής τάξης» που «μετά βίας τα έβγαζαν πέρα».

«Μου φαίνεται αστείο», είπε. «Κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο και σχολίαζαν: “Ω, η Billie είναι παιδί του νεποτισμού”. Και εγώ σκέφτομαι: “Ξέρετε ότι πήρα αυτόν τον ρόλο στα ‘Φιλαράκια’ επειδή κινδύνευα να χάσω την ασφάλεια υγείας μου;”», εξηγώντας ότι ούτε εκείνη ούτε ο Patrick απολάμβαναν τη φήμη ή την οικονομική άνεση που έχουν τώρα τα παιδιά τους.

Πρόσθεσε επίσης ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της ζωής που είχε ως ηθοποιός και αυτής που ζουν τώρα η Billie Eilish και ο Finneas.

«Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία ανθρώπων που είναι δημιουργικοί, δουλεύουν σκληρά και αγωνίζονται», ανέφερε. «Αλλά αυτή η ζωή είναι πολύ διαφορετική από την άλλη πλευρά της πόρτας, όπου ξαφνικά παίζεις σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο».

Παρά την τεράστια επιτυχία των παιδιών της, η Maggie Baird τόνισε πως η οικογένειά τους παραμένει ενωμένη και προσγειωμένη. «Η οικογένεια είναι αυτό που μας κρατάει σταθερούς», είπε. Όσο για το πώς διαχειρίζονται την πίεση, πρόσθεσε με απλότητα: «Όλοι είναι άνθρωποι».

Με επιτυχίες όπως το «Bad Guy», που έμεινε στην κορυφή του Billboard Hot 100 για δέκα εβδομάδες, και τα άλμπουμ «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» (2019), «Happier Than Ever» (2021) και «Hit Me Hard And Soft» (2024), η Billie Eilish συνεχίζει να κυριαρχεί στη μουσική σκηνή.

Παράλληλα, ο Finneas έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του ήχου της αδερφής του ως συνθέτης και παραγωγός, ενώ και ο ίδιος γνωρίζει επιτυχία ως σόλο καλλιτέχνης. Το νέο του άλμπουμ «For Cryin’ Out Loud!» κυκλοφορεί σύντομα και προετοιμάζεται για περιοδεία στην Αυστραλία τον Ιανουάριο του 2025.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News