Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 15:35
Ελληνική Μουσική

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Δημήτρης Μπάκουλης καθηλώνουν με το τραγούδι «Φτάνει Και Περισσεύει»

Τρία χρόνια μετά, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Δημήτρης Μπάκουλης συναρπάζουν ξανά με το ντουέτο τους.

Η αγαπημένη και ξεχωριστή Μελίνα Ασλανίδου και ο ανερχόμενος και ταλαντούχος Δημήτρης Μπάκουλης έχουν μαγέψει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το ντουέτο τους στο «Φτάνει Και Περισσεύει».

Το «Φτάνει Και Περισσεύει», σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχος του Θάνου Παπανικολάου, κυκλοφόρησε πριν από περίπου τρία χρόνια, σε μία συνεργασία που συγκέντρωσε δύο από τις πιο αγαπημένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής: τη Μελίνα Ασλανίδου και τη Γλυκερία.

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο EP «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους» και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, έχοντας αναδειχθεί σε μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές του κοινού.

 

Η νέα εκδοχή του «Φτάνει Και Περισσεύει», με τη συμμετοχή του ταλαντούχου Δημήτρη Μπάκουλη, δίνει νέα πνοή στο τραγούδι.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσίασαν για πρώτη φορά το ντουέτο τους στην τηλεοπτική εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους, τραβώντας την προσοχή των θαυμαστών στα social media.

Η συγκεκριμένη εκδοχή του «Φτάνει Και Περισσεύει», σε ζωντανή ηχογράφηση, αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον για το τραγούδι.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Δημήτρης Μπάκουλης συνδυάζουν τις φωνές τους με έναν τέτοιο τρόπο που δημιουργεί έναν αέρινο μουσικό διάλογο, μεταφέροντας στο κοινό τη δύναμη και το πάθος που χαρακτηρίζουν το τραγούδι.

 

Η Μελίνα Ασλανίδου, με την πλούσια καριέρα και την αξεπέραστη φωνή της, παραμένει μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της γενιάς της, ενώ ο Δημήτρης Μπάκουλης, ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης, με την ιδιαίτερη χροιά του, καταφέρνει να προσθέσει στο τραγούδι τη δική του μοναδική πινελιά.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News