Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:40
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Η Μαρίνα Σπανού ζωντανεύει τα όνειρά μας στην Τεχνόπολη

 

Ένα ταξίδι στις γειτονιές της καρδιάς με τη Μαρίνα Σπανού.

Η Μαρίνα Σπανού έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου μαζί με την κιθάρα και τους μουσικούς της για να μοιραστεί τις καινούργιες ιστορίες της.

Από τον πεζόδρομο στην Πλάκα σε ένα μπαρ στο Παγκράτι και στο άδειο μετρό, από τον γωνιακό φούρνο κάτω από του Φιλοππάπου σε μία Κυψέλη που είχαμε φανταστεί.

Από ένα θερινό σινεμά στο μπαρ που τελικά άδειασε χωρίς να προλάβουμε να πούμε όλα όσα θέλαμε.

 

Από θάλασσες που ονειρευτήκαμε σε καρτ ποστάλ που δεν δώσαμε και μείνανε στις πάνινες μας τσάντες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Από μικρά μπαλκόνια σε αστέρια που ονομάσαμε στις ξύλινες μας οροφές, από τα 25 τετραγωνικά σε όλα τα ταξίδια που σχεδιάσαμε αλλά τελικά δεν πήγαμε ποτέ.

Μια περιπλάνηση στα μπιστρό της Γαλλίας, σε ένα διαφορετικό Παγκράτι.

Στην Ικαρία που μαθαίνει να μεγαλώνει, στην Άνδρο που μαθαίνει να περιμένει, στην πανσέληνο της Κυψέλης που ζήσαμε, στην Επίδαυρο που σε είδα πρώτη φορά, σε ένα Λονδίνο που δεν είχες ξαναδεί.

 

Σε ένα γράμμα που ακόμη γράφω για τα μέρη που υποσχέθηκες να πάμε, ακόμη τα θυμάμαι στον κόσμο μου.

Η Μαρίνα Σπανού, με τη χαρακτηριστική ζεστή φωνή της, θα μας ταξιδέψει σε γνώριμα και άγνωστα μέρη, σε στιγμές που ζήσαμε και σε άλλες που ονειρευτήκαμε, δημιουργώντας μία βραδιά γεμάτη μουσική, συναισθήματα και αναμνήσεις.

Μέσα από την αφήγηση και τη μουσική μας, η Μαρίνα Σπανού θα μας φέρει πιο κοντά στις προσωπικές στιγμές της. Οι ιστορίες της, εμπνευσμένες από την καθημερινότητα και τα όνειρα, θα μας αγγίξουν και θα μας κάνουν να ξαναζήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις.

Η μουσική της Μαρίνας Σπανού είναι ένα ταξίδι που περνάει μέσα από γνωστά τοπία και απροσδόκητες γωνιές. Κάθε τραγούδι της είναι ένα παράθυρο σε έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα και εικόνες.

Μαζί της οι μουσικοί: Κωστής Βήχος (μπάσο, ενορχηστρώσεις), Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα), Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά, τύμπανα) και Γιώργος Κουρέλης (πλήκτρα).

 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Χρήστος Σπανός.

Πληροφορίες

Μαρίνα Σπανού

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, More Spot Τεχνόπολης

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News