Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:52
Ελληνική Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι συναντά τον OGE στο remix του «LALALALA»

 

Η Μαρίνα Σάττι μας έχει χαρίσει με το «LALALALA» μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού. 

Η Μαρίνα Σάττι, έχοντας εξελιχθεί σε μία ασταμάτητη δύναμη της ελληνικής μουσικής σκηνής, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τα δώρα της.

Μετά την εκρηκτική συμμετοχή της στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το «ZARI» και τις sold out συναυλίες της σε Ελλάδα και Κύπρο που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, η Μαρίνα Σάττι χαρίζει στους θαυμαστές της μία ακόμα μουσική έκπληξη: το remix του «LALALALA» με τη συμμετοχή του ταλαντούχου ράπερ OGE.

Το «LALALALA», ήδη από την αρχική του κυκλοφορία στο EP «P.O.P», έχει κατακτήσει τα charts και έχει γίνει δύο φορές πλατινένιο στις ψηφιακές πλατφόρμες, μετρώντας πάνω από 5,7 εκατομμύρια streams στο Spotify και σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

 

Αναμφίβολα, το «LALALALA» διεκδικεί επάξια τον τίτλο του απόλυτου anthem για το φετινό καλοκαίρι.

Το remix του «LALALALA» έρχεται να δώσει μία νέα πνοή στο τραγούδι, προσθέτοντας μία urban διάσταση χάρη στους ρυθμικούς στίχους του OGE.

Η μοναδική φωνή της Μαρίνας Σάττι συνδυάζεται άψογα με το δυναμικό flow του OGE, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα γεμάτο ενέργεια και φρεσκάδα.

Το «LALALALA», τόσο στην αρχική του εκδοχή όσο και στο remix, χαρακτηρίζεται από μία αισιόδοξη αύρα, υμνώντας τη διασκέδαση, τη χαρά και την ξεγνοιασιά μέσα από στίχους γεμάτους κέφι.

 

Τη μουσική του «LALALALA (Remix)» υπογράφουν οι Νίκος Κωδωνάς, Μαρίνα Σάττι, Χρήστος Καλιοντζίδης, Kay Be και OGE, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Μάρκο Κούμαρη και τον OGE.

Πριν την κυκλοφορία του remix «LALALALA», η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το συγκινητικό music video για το «Αχ, Θάλασσα», με το οποίο έριξε φως σε μία ξεχασμένη τραγωδία, τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν χάσει τη ζωή τους στη Μεσόγειο τα τελευταία χρόνια.

Με αυτό το music video, η Μαρίνα Σάττι απέδειξε για ακόμα μία φορά την ευαισθησία και την κοινωνική της συνείδηση.

Η αρχική έκδοση του «LALALALA» περιλαμβάνεται στο EP «P.O.P.» της Μαρίνας Σάττι που κυκλοφόρησε τον Μάιο από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και έχει κυριαρχήσει στα charts με τα τραγούδια του.

 

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News