Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024, 11:16
Sports

Η Μαρία Σάκκαρη κάνει πρεμιέρα στο Wimbledon

Το Wimbledon ξεκινάει σήμερα (27/6), με τη Μαρία Σάκκαρη να κάνει πρεμιέρα το λονδρέζικο Major απέναντι στην Ζόι Χάιβς (Αυστραλία), στον τελευταίο αγώνα του Court 2 που θα ξεκινήσει μετά τις 19:00 (ώρα Ελλάδας).

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι το No.5 του ταμπλό και το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στον δεύτερο γύρο απέναντι στο νο572 της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία με τη σειρά της προέρχεται από μία πολύ καλή πορεία στους προκριματικούς του τρίτου Grand Slam της σεζόν.

Αυτή θα είναι η έκτη συμμετοχή στο Wimbledon για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.

Η τελευταία Αυστραλή που αντιμετώπισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν η Αλια Τομλιάνοβιτς, στο Roland Garros του 2020, όταν είχε επικρατήσει με 2-0 (6-0, 7-5).

Πέρα από τη Μαρία Σάκκαρη, πρεμιέρα στο Wimbledon κάνει σήμερα και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο με τον Νοτιοκορεάτη Σουνγού Κβον (15:30 GR), όπως και ο Αντι Μάρεϊ που θα βρει απέναντί του τον Αυστραλό, Τζακ Ντάκγουορθ.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News