Τετάρτη 29 Μάιος 2024, 14:47
Lifestyle

Η Μαρία Ολυμπία χώρισε από τον Peregrine Pearson ύστερα από τρία χρόνια σχέσης

Τους τίτλους τέλους της σχέσης τους, που ξεκίνησε το 2020, φαίνεται ότι «έγραψαν» η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία και ο Βρετανός αριστοκράτης Peregrine Pearson.

Οι αναφορές πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους αυξάνονται. Σύμφωνα με τη Daily Mail η 27χρονη Μαρία Ολυμπία και ο 28χρονος Peregrine Pearson, κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Cowdray, απομακρύνθηκαν.

Αν και η Μαρία Ολυμπία δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα, φαίνεται ότι η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έσβησε όλες τις φωτογραφίες του Πέρεγκριν Πίρσον από τους λογαριασμούς της στα social media. Σύμφωνα με το Hello, τον έκανε και unfollow.

«Απομακρύνθηκαν. Οι φίλοι και η οικογένειά τους ήλπιζαν ότι η ένωση τους θα οδηγούσε σε γάμο, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη Daily Mail.

Οι φήμες για σύννεφα στη σχέση της βαφτισιμιάς του βασιλιά Καρόλου και του Βρετανού αριστοκράτη άρχισαν όταν εκείνος δεν πήγε στα γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας.

Η 27χρονη δε εμφανίστηκε μόνη της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης αλλά και στην επίδειξη της Carolina Herrera.

Ο Peregrine Pearson είχε συνοδεύσει τη Μαρία Ολυμπία πολλές φορές στην Ελλάδα, είχε βρεθεί με την οικογένειά της στις Σπέτσες αλλά και στο γάμο του Φιλίππου με τη Νίνα Φλορ, στην Αθήνα. 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News