Τετάρτη 24 Απρίλιος 2024, 18:15
Μουσική

Η Lorde γιορτάζει το θερινό ηλιοστάσιο με το video του «The Path»

Το έκτο music video από το άλμπουμ «Solar Power» της Lorde.

Στην επέτειο ενός έτους από την επίσημη ανακοίνωση του τρίτου άλμπουμ της, «Solar Power» – και την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου – η Lorde κυκλοφόρησε ένα νέο μουσικό βίντεο για το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ, «The Path».

Η Lorde ανακοίνωσε το μουσικό βίντεο του «The Path» μέσω του ενημερωτικού δελτίου με το οποίο επικοινωνεί συχνά τους θαυμαστές της.

Αν και αυτό είναι το έκτο music video από το άλμπουμ, η Lorde το αποκάλεσε ως «το πρώτο κεφάλαιο της μυστικιστικής ιστορίας του “Solar Power”, ένα prequel του βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι».

Η Lorde βρίσκεται στην ίδια παραλία της Νέας Ζηλανδίας με τα προηγούμενα βίντεο του «Solar Power».

Καθώς περπατάει στις σκηνές που έχουν στηθεί στην παραλία, πετάει το φαρδύ γκρι κοστούμι της και μένει με ένα casual κίτρινο ρούχο και τελικά αρχίζουν να χορεύουν μαζί της και οι υπόλοιποι άνθρωποι που βρίσκονται στην παραλία.

«Τώρα αν ψάχνετε για έναν σωτήρα, αυτή δεν είμαι εγώ / Χρειάζεστε κάποιον να πάρει τον πόνο σας για εσάς, λοιπόν, αυτή δεν είμαι εγώ / Γιατί είμαστε όλοι ραγισμένοι μέσα μας, πού είναι τα όνειρα που είχαμε; / Δεν μπορούμε να βρούμε τα όνειρα που είχαμε/ Ας ελπίσουμε ότι ο ήλιος θα μας δείξει το μονοπάτι», τραγουδά στο ρεφρέν.

Lorde

Η Lorde εξήγησε την έμπνευση του music video στο τελευταίο ενημερωτικό δελτίο που έστειλε στους θαυμαστές της

«Με αφορμή το ηλιοστάσιο, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το έκτο βίντεο, για το “The Path”. Αυτό το βίντεο είναι το πρώτο κεφάλαιο της μυστικιστικής ιστορίας του “Solar Power”, ένα prequel του βίντεο του ομότιτλου τραγουδιού», έγραψε.

«Βλέπετε τον χαρακτήρα μου να συναντά τους φίλους και την οικογένειά της στο νησί όπου έχουν επιλέξει να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή, να φτάνει με το χαρακτηριστικό κοστούμι της και να μεταμορφώνεται γρήγορα από την παράξενη μαγεία της φύσης», συνέχισε.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για τα φιλαράκια μου που έμαθαν το χορευτικό. Ελπίζω να σας αρέσει», ανέφερε.

Μετά το βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του «Solar Power», η Lorde κυκλοφόρησε τα music videos για τα τραγούδια «Mood Ring», «Fallen Fruit», «Leader Of A New Regime» και «Secrets From A Girl (Who’s Seen It All)».

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News