Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 7:10
Ξένη Μουσική

Η Lorde ένιωθε ότι Charli XCX την είχε παρεξηγήσει στο «Girl, So Confusing»

Η Lorde μοιράζεται τα συναισθήματά της για το «Girl, So Confusing» της Charli XCX και τη συνεργασία τους στο remix του τραγουδιού.

Η Charli XCX και η Lorde βρήκαν και οι δύο μία κάθαρση αφού έλυσαν τα προβλήματά τους με τη συνεργασία τους στο remix του «Girl, So Confusing».

Αλλά πριν συμμετάσχει στη νέα έκδοση του αγαπημένου τραγουδιού από το άλμπουμ «Brat» της Charli XCX, η Lorde ένιωσε ακούγοντας το «Girl, So Confusing» ότι η φίλη της την είχε παρεξηγήσει.

Η Lorde μίλησε στο Billboard στο πλαίσιο μιας νέας συνέντευξης της Charli XCX και μοιράστηκε τα συναισθήματά της σχετικά με την απελευθερωτική εμπειρία της ηχογράφησης του remix του «Girl, So Confusing».

 

Η Charli XCX είχε αρχικά στείλει το «Girl, So Confusing» στη Νεοζηλανδή τραγουδίστρια απλά για να την ενημερώσει ότι τραγούδι αναφέρεται την ένταση που ένιωθε στη σχέση τους, καθώς είχε παραδεχθεί προηγουμένως ότι «ζήλευε την επιτυχία» της Lorde.

Όταν η Βρετανίδα τραγουδίστρια επικοινώνησε μαζί της, η Lorde ένιωσε «μια βαθιά ενσυναίσθηση για τη φίλη μου αλλά και αυτό το συναίσθημα του: “Εντάξει, με έχει παρεξήγησες και πραγματικά θέλω να το διορθώσουμε.”»

Στην απάντησή της, η Lorde πρότεινε σχεδόν αμέσως να συνεργαστούν σε ένα remix του τραγουδιού.

«Δεν ξέρω αν σ’ αρέσω / Μερικές φορές νομίζω ότι με μισείς / Άλλες φορές νομίζω ότι σε μισώ εγώ», τραγουδάει η Charli XCX.

 

Στη συνέχεια, η Lorde εξομολογείται: «Πάντα έλεγες “ας βγούμε έξω” / Αλλά μετά το ακύρωνα την τελευταία στιγμή / Ήμουν τόσο χαμένη στις σκέψεις μου / Και φοβόμουν να είμαι στις φωτογραφίες σου.»

«Όταν έγραφα αυτό το κουπλέ, της έλεγα αυτά τα πράγματα για πρώτη φορά», αποκάλυψε η Lorde.

«Υπήρχε μία μεγάλη ωμότητα και άμεση αμεσότητα σε αυτά που έλεγα. Αγαπάω το γεγονός ότι τα βρήκαμε πραγματικά με το remix. Υπάρχει κάτι πολύ “brat” σε αυτό, κάτι πολύ μεταμοντέρνο και σύγχρονο», συνέχισε.

«Μόνο η Charli θα μπορούσε να το κάνει αυτό,. Άνοιξε ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ μας, και με έκανε να πω πράγματα που δεν είχα πει ποτέ», σημείωσε.

Το άλμπουμ «Brat» της Charli XCΧ κυκλοφόρησε στις 7 Ιουνίου και έκανε ντεμούτο στο No. 2 του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Νο. 3 του Billboard 200 – στην υψηλότερη θέση της μέχρι σήμερα στο αμερικανικό chart.

 

Επίσης, το «Brat» ενέπνευσε ένα κύμα νέων τάσεων στο διαδίκτυο και έχει γίνει ένα νέο φαινόμενο στην pop κουλτούρα.

Πολλοί θαυμαστές πιστεύουν ότι η Charli XCX άξιζε αυτήν την επιτυχία εδώ και πολύ καιρό – όπως και η Lorde, η οποία είπε: «Η Charli το κάνει αυτό εδώ και καιρό.»

«Λέγεται ο Μιχαήλ Άγγελος είπε κάποτε: “Θα σκαλίσω ό,τι δεν είναι ο Δαυίδ” και νιώθω ότι αυτό είναι που βλέπουμε να συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, η Charli λέει στον εαυτό της: “Θα σκαλίσω ό,τι δεν είναι η Charli”», πρόσθεσε.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News