Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 10:07
Ελληνική Μουσική

Η Λένα Ζευγαρά ερμηνεύει το «Γιατί Σ’ Εμένα» και μαγεύει το κοινό στη σκηνή του Fantasia

Η τραγουδίστρια διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της καριέρας της.

Παρά το γεγονός ότι η σεζόν για τα νυχτερινά κέντρα βρίσκεται ακόμα στην αρχή, ορισμένα σχήματα έχουν ήδη ξεχωρίσει και αναμένεται να διεκδικήσουν τον τίτλο του “σχήματος της χρονιάς”. Ανάμεσα σε αυτά είναι το Fantasia, όπου συνεργάζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Λένα Ζευγαρά.

Με περίπου ένα μήνα λειτουργίας, το σχήμα έχει καταγράψει αλλεπάλληλα sold out, με τη Λένα Ζευγαρά να κλέβει τις εντυπώσεις με ένα σόου υψηλών προδιαγραφών, παρόμοιο με αυτό που αγαπήθηκε από το κοινό την προηγούμενη χρονιά, όταν εμφανιζόταν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο ίδιο μαγαζί.

Η επιτυχία της δεν είναι τυχαία, καθώς αυτή την περίοδο σημειώνει κορυφαίες στιγμές στην καριέρα της.

Μετά την επιτυχία του «Όλα είναι στον αέρα» που συγκέντρωσε 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube σε μόλις δύο μήνες, και την ιδιαίτερη ερμηνεία του «Αυγούστου», που έγραψε ο Γιώργος Μουκίδης και ερμήνευσε πρώτος ο Βασίλης Καρράς το 2002, η Λένα Ζευγαρά επιστρέφει με το «Γιατί Σ’ Εμένα».

Το «Γιατί Σ’ Εμένα» είναι ένα δυναμικό και φρέσκο κομμάτι, συνεχίζοντας τις επιτυχίες της τραγουδίστριας. Τη μουσική έχουν συνθέσει ο Χρήστος Σαντικάι και ο Γιάννης Φρασέρης, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το τραγούδι έχει ήδη κερδίσει τις προτιμήσεις του κοινού, όντας viral στο TikTok, με τους στίχους του να γίνονται ατάκες!

Από τις 29 Σεπτεμβρίου, το τραγούδι θα παίζει σε επιλεγμένα ραδιόφωνα, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του από την Panik Platinum αναμένεται την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Λένα Ζευγαρά θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Fantasia μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, πριν συνεχίσουν στη Θεσσαλονίκη.

 

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News