Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 10:29
Ξένη Μουσική

Η Lana Del Rey ενώνει τις δυνάμεις της με τον Jack Antonoff για το επερχόμενο άλμπουμ της

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες, το άλμπουμ θα έχει country επιρροές. Ο Antonoff, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο TIME, επιβεβαίωσε τη συνεργασία τους, αλλά απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, εξηγώντας ότι προτιμά η μουσική να μιλά από μόνη της όταν κυκλοφορεί.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών κρατά από το 2019, όταν συναντήθηκαν για το «Norman Fucking Rockwell», ενώ έχουν συνεργαστεί και σε άλλα άλμπουμ της Lana Del Rey, όπως το «Chemtrails Over The Country Club» και το «Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd». Η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά το country άλμπουμ «Lasso» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των Grammy, αναφέροντας ότι θα κυκλοφορούσε τον Σεπτέμβριο, κάτι που δεν συνέβη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η Lana Del Rey αποκάλυψε ότι το νέο άλμπουμ θα έχει ρίζες στην Americana, όπως και οι προηγούμενες δουλειές της, με country και Southern Gothic επιρροές, χωρίς όμως να διαφοροποιείται έντονα από τον μέχρι τώρα ήχο της. Παράλληλα, το τελευταίο της single, «Tough», με τον Quavo, κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, ενώ σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο ακόμη singles μέχρι το τέλος του έτους. Τέλος, η τραγουδίστρια παντρεύτηκε πρόσφατα τον Jeremy Dufrene, με τον οποίο είχε επανασυνδεθεί νωρίτερα φέτος.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News