Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2024, 22:23
People

Η Lady Gaga συγκινείται μιλώντας για την Taylor Swift και την Kesha: «Η καρδιά μου είναι μαζί τους»

Η Lady Gaga απέδειξε για ακόμα μία φορά την καλοσύνη της.

Μόνο καλά λόγια έχει να πει η Lady Gaga για τις συναδέλφους της στην pop μουσικής, από την Taylor Swift μέχρι την Kesha και την Charli XCX και από την Chappell Roan μέχρι την Billie Eilish.

Σε μία νέα συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue, η Lady Gaga συγκινήθηκε μιλώντας για τις πέντε αυτές τραγουδίστριες και τραγουδοποιούς.

«Τι να πω, τις αγαπώ πραγματικά», είπε στο περιοδικό, με τα μάτια της να γεμίζουν δάκρυα.

«Μπαίνω στο διαδίκτυο και, ξέρεις, κλαίω. Και αγαπώ και την Taylor Swift. Και την Kesha. Τα παρακολουθώ όλα και λέω: Ναι, προχωρήστε! Απλά προχωρήστε», συνέχισε.

Η Lady Gaga δεν περιορίστηκε μόνο στο να εκφράσει την αγάπη της για τις συναδέλφους της στον κόσμο της pop, αλλά υπογράμμισε επίσης τη στήριξη και την ενθάρρυνση που νιώθει για κάθε μία από αυτές.

«Δεν τις υποστηρίζω μόνο, θέλω να ξέρουν ότι η καρδιά μου είναι μαζί τους. Και θέλω όλες τους να αισθάνονται πραγματικά ευτυχισμένες», τόνισε.

Η συνέντευξη στη Vogue κυκλοφόρησε καθώς η Lady Gaga βρίσκεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την προώθηση της νέας και εξαιρετικά πολυαναμενόμενης ταινίας «Joker: Folie à Deux» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Joaquin Phoenix.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, η 38χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ενώ υπέγραφε αυτόγραφα στο κοινό ότι είναι «τεράστια» θαυμάστρια της Chappell Roan.

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε επίσης στη Vogue ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το έβδομο άλμπουμ της τον Φεβρουάριο του 2025.

Όπως εξήγησε, ο αρραβωνιαστικός της, Michael Polansky, ήταν εκείνος που την ενθάρρυνε να επανασυνδεθεί με τις pop ρίζες της στη νέα δισκογραφική δουλειά της, ενώ αποκάλυψε επιπλέον ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο, μετά από μία ημέρα αναρρίχησης.

«Η μητέρα μου τον γνώρισε πρώτη και μου είπε: “Νομίζω ότι μόλις γνώρισα τον σύζυγό σου”», θυμήθηκε η τραγουδίστρια.

«Και της απάντησα: “Δεν είμαι έτοιμη να γνωρίσω τον σύζυγό μου!” Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η μητέρα μου… βρήκε τον πιο τέλειο άνθρωπο για εμένα», ένωσε.

Η Lady Gaga γνώρισε τελικά τον Michael Polansky το 2019 στο πάρτι γενεθλίων του επιχειρηματία Sean Parker, όπου μίλησαν για τρεις ώρες.

«Δεν ήξερα πολλά για εκείνη και ειλικρινά δεν ήμουν σίγουρος τι να περιμένω», είπε ο Polansky.

«Με εντυπωσίασε αμέσως η ζεστασιά και ο ανοιχτός χαρακτήρας της — ήταν τόσο ειλικρινά περίεργη για το πώς ήταν η ζωή μου όταν μεγάλωνα στη Μινεσότα», ανέφερε.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News