Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 15:42
Μουσική

Η Kim Kardashian «καρφώνει» τον Kanye West: Διέδωσε τις φήμες ότι είχε σχέση με τον Drake

«Αυτός που υποτίθεται ότι θα με προστάτευε, είναι αυτός που με πληγώνει περισσότερο».

Η Kim Kardashian κατηγόρησε τον Kanye West ότι είχε διαδώσει τις φήμες που υποστήριζαν ότι είχε σχέση με τον άλλοτε άσπονδο εχθρό του Drake.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του ριάλιτι «The Kardashians», η Kim Kardashian ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν εκείνος που είχε ξεκινήσει τις φήμες ότι είχε έρθει κοντά με τον αστέρα του hip-hop στο παρελθόν.

«Ακόμα και μέσα από όλη αυτή την τρέλα με όλα όσα λέει ο Kanye για εμάς, ποτέ δεν σχολιάζω, ποτέ δεν κάνω αναρτήσεις», είπε η Kim Kardashian στη μητέρα της Kris Jenner σε ένα σημείο του επεισοδίου.


«Έχει δημιουργήσει την πιο τρελή ιστορία για εσένα και μένουμε σιωπηλοί, μένουμε σιωπηλοί μέσα σε όλα τα ψέματα, όλα τα πράγματα», συνέχισε.

Παρά το γεγονός ότι ο Kanye West εμφανίζεται δημόσια ως προστάτης της Kim Kardashian, η πρώην σύζυγός του δήλωσε ότι η συμπεριφορά του ράπερ της δημιουργεί ακόμα προβλήματα.

«Και αυτός που υποτίθεται ότι θα με προστάτευε – και ακόμα δίνει συνεντεύξεις λέγοντας ότι θα είναι ο για πάντα προστάτης μου – είναι αυτός που με πληγώνει περισσότερο», σημείωσε.

«Ήταν αυτός που ξεκίνησε μία φήμη που έλεγε ότι τα είχα με τον Drake… Όλος ο γάμος μας… με κατηγόρησε δημόσια γι’ αυτό», είπε.

Drake

Επιπλέον, η Kim Kardashian αποκάλυψε ότι ο Kanye West ζητούσε μερικές φορές να δώσει την «έγκρισή» του για όσα έλεγε για εκείνον στο ριάλιτι ή στις συνεντεύξεις της.

Η Kim Kardashian τόνισε επίσης ότι την ενοχλεί το γεγονός ότι τη συνδέουν με τον ράπερ Stronger και την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του, που ήρθε στο επίκεντρο στα τέλη του περασμένου έτους όταν ο Βρετανός ράπερ έκανε μία σειρά από προσβλητικά σχόλια για τους Εβραίους.

«Αισθάνομαι άσχημα και δεν ξέρω γιατί αισθάνομαι άσχημα. Και σκέφτομαι: “Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας”», σχολίασε η Kim Kardashian τόνισε.

«“Πότε θα τελειώσει αυτό;”. Ποτέ δεν θα τελειώσει. Έχω κολλήσει με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου», πρόσθεσε.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West, οι οποίοι απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά, οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Νοέμβριο του 2022. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2014.

Το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του «The Kardashians» κυκλοφόρησε στις πλατφόρμες του Disney+ και του Hulu την Πέμπτη 24 Μαΐου.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News