Κυριακή 7 Ιούλιος 2024, 3:33
Ξένη Μουσική

Η Kesha επιστρέφει με το νέο single «Joyride»

Η Kesha είναι ελεύθερη και ξεκινά το δικό της «Joyride».

Η Kesha επιστρέφει με το νέο single «Joyride», την πρώτη κυκλοφορία της ως ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα από τότε που αποχώρησε από την Kemosabe Records του Dr. Luke και την RCA Records.

Το single απομακρύνεται από τον πιο πειραματικό χαρακτήρα του περσινού «Gag Order», ενός άλμπουμ όπου η τραγουδίστρια της pop στράφηκε σε πιο arthouse μονοπάτια.

Το «Joyride» είναι ένα electro-banger που έρχεται την κατάλληλη στιγμή για το καλοκαίρι, μία αναφορά στις πρώτες επιτυχίες της, όπως το «Tik Tok» και το «We R Who We R», με στίχους – ατάκες.

 

Με την κυκλοφορία του «Joyride» η Kesha κάνει επίσημα μία νέα αρχή στην καριέρα της.

Τον Δεκέμβριο, το Variety ανέφερε ότι η τραγουδίστρια είχε αποχωρήσει και από τη δισκογραφική εταιρεία Kemosabe Records και από την Vector Management.

Έξι μήνες νωρίτερα, τον Ιούνιο του 2023, κατέληξε μετά από δέκα χρόνια σε διακανονισμό η πολύκροτη δικαστική διαμάχη της Kesha με τον μουσικό παραγωγό και πρώην ιδιοκτήτη της δισκογραφικής της, Dr. Luke.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο παραγωγός εξέδωσαν δηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την Kesha να εξηγεί ότι «κλείνει την πόρτα σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής της και ξεκινά ένα νέο».

 

Η Kesha συνυπέγραψε το «Joyride» μαζί με τη Madison Love και τον Zhone, οι οποίοι έχουν αναλάβει επίσης την παραγωγή του single.

Το «Joyride» αποτελεί επίσης μία γεύση από ένα «ξέγνοιαστο καλοκαίρι της Kesha».

«Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς. Τώρα πάμε βόλτα!», σχολίασε η τραγουδίστρια στο X.

Η Kesha παρουσίασε για πρώτη φορά το «Joyride» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης – έκπληξη στο Planet Pride της Νέας Υόρκης τον περασμένο μήνα.

Επίσης, έδωσε την πρώτη της συναυλία ως «ελεύθερη γυναίκα» κατά τη διάρκεια του WeHo Pride στο Outloud Fest, όπου παρουσίασε ένα άλλο τραγούδι με ταιριαστό τίτλο, το «Freedom».

 

Η Kesha πρόκειται να εμφανιστεί στο φεστιβάλ Wawa Welcome America της Φιλαδέλφειας στις 4 Ιουλίου, ενώ τον Αύγουστο θα ανέβει στη σκηνή του Lollapalooza και του Hera Festival στην Πόλη του Μεξικού.

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται επίσης να ανακοινώσει «επιπλέον εμφανίσεις» σύντομα.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News