Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 0:56
People

Η Katy Perry επιθυμεί να αναλάβει τον ρόλο μέντορα για τους νέους καλλιτέχνες

Η Katy Perry πιστεύει ότι αυτός είναι ο «σκοπός» της ζωής της.

Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν φτάσει στα ύψη της pop δόξας όπως η Katy Perry και εκείνη είναι περισσότερο από πρόθυμη να μοιραστεί τις εμπειρίες της με κάθε ανερχόμενο καλλιτέχνη που μπορεί να δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα.

Στην πραγματικότητα, αισθάνεται ότι δεν είναι μόνο η δουλειά της, αλλά ο σκοπός της να το κάνει.

Η 39χρονη τραγουδίστρια, η οποία έγινε διάσημη με την επιτυχία «I Kissed A Girl» το 2008, πιστεύει ότι δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη θέση της και θέλει να βοηθήσει άλλους να διαχειριστούν την «τρελή πορεία» της φήμης.

Μιλώντας με τον Zane Lowe στο Apple Music 1, η Katy Perry είπε ότι το μήνυμά της προς τους νεαρούς καλλιτέχνες είναι: «Είμαι εδώ αν χρειάζεστε να μιλήσετε με κάποιον που έχει περάσει αυτό που περνάτε, γιατί υπάρχουν μόνο λίγοι αστροναύτες εκεί έξω».

«Θέλεις να μιλήσεις γι’ αυτά που έχεις περάσει και να τους πεις, κοίτα, τώρα ανεβαίνεις σ’ αυτόν τον πύραυλο και θα πάει πάνω. Θα πάει κάτω», συνεχίζει.

«Κρατιέσαι για τη ζωή σου και αν χρειαστείς ποτέ τίποτα, είμαι εδώ, γιατί το έχω ζήσει έντονα και για πολύ καιρό», σημείωσε.

Κάνοντας έναν απολογισμό της καριέρας της μέχρι σήμερα, η Katy Perry εξέφρασε την ικανοποίησή της για όσα έχει ζήσει.

«Ήταν μία τρελή πορεία. Ήταν πραγματικά διασκεδαστική», είπε στον Zane.

«Έχω μάθει τόσα πολλά και είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι ακόμα εδώ και στέκομαι σήμερα, κι αυτή είναι η δουλειά μου, και συνεχίζω να γιορτάζω και να φέρνω ζωή και φως και χαρά και BPM, ειδικά με αυτό το άλμπουμ», σχολίασε για τη νέα δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο «143», που κυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η Katy Perry πιστεύει επίσης πως γεννήθηκε για να είναι «πρέσβειρα της αγάπης, της χαράς και του φωτός».

«Αυτή είναι η δουλειά μου, αυτός είναι ο σκοπός μου. Νιώθω ότι γεννήθηκα για να είμαι πρέσβειρα της αγάπης, της χαράς και του φωτός… Και ίσως να εξελιχθώ κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας ώστε να μπορώ να είμαι παράδειγμα γι’ αυτό», δήλωσε.

«Μιλάω πραγματικά για τα εργαλεία μου και προσπαθώ να τα βγάλω εκεί έξω, για να τα ακούσει ο κόσμος και να τα διερευνήσει μόνος του», εξήγησε.

«Νομίζω πως γεννήθηκα, ελπίζω, για να βγάλω τον κόσμο από το μυαλό του και να τον φέρω πιο κοντά στην καρδιά του, ώστε να είναι πιο εστιασμένος στην καρδιά», πρόσθεσε.

Η Katy Perry σημείωσε επιπλέον ότι λάτρεψε την παρουσία της ως κριτής στο «American Idol», γιατί της έδωσε τη δυνατότητα να «καθοδηγήσει» νέα ταλέντα.

«Να τους βοηθήσω να καθοδηγηθούν με αυτόν τον τρόπο και να τους φροντίσω. Ήμουν τυχερή που έκανα πολλή τακτική θεραπεία συζήτησης και έμαθα πολλά από αυτό, και μπόρεσα να δώσω λίγα από αυτά στη ζωή μου στο “American Idol” και να συνδεθώ πραγματικά με τους ανθρώπους, να τους δω», ανέφερε.

«Δεν ξέρω. Είναι όπως αυτός ο πέντε φορές Σκορπιός που είμαι, μου επιτρέπει πραγματικά να είμαι τόσο διαισθητική… Μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι περνάει ο κόσμος», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το νέο άλμπουμ της, η Katy Perry είπε ότι ο σκοπός της με το «143» είναι να δημιουργήσει ένα «συνεχές, ασταμάτητο πάρτι».

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News