Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 11:37
Lifestyle

Η Κατερίνα Βρανά έγινε φιγούρα… Playmobil! Το δώρο που έλαβε από θαυμάστρια της

Η γενναία, εκρηκτική και χειμαρρώδης Κατερίνα Βρανά έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο, η τρομακτική περιπέτεια με την υγεία της την έκανε να «παλεύει» την αναπηρία της με το απίθανο χιούμορ της και μέσα από δίνει τα δικά της μαθήματα ζωής.

Η Κατερίνα Βρανά έχει φανατικούς θαυμαστές -μικρούς και μεγάλους- οι οποίοι την ακολουθούν σε κάθε νέο της βήμα.

1679657270029-693218953-vrana-(2).jpg

Και είναι τόσο μεγάλο το φαν κλαμπ της που μια από τις μικρές της θαυμάστριες της χάρισε μια φιγούρα Playmobil που είναι η σωσίας της. Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Κατερίνα Βρανά έγραψε:

«Η Δέσποινα από τα Χανιά με έκανε Playmobil! Εντυπωσιακή προσοχή στις λεπτομέρειες. Το μικρόφωνο, το βραχιόλι, τα σκουλαρίκια μου, τα μαλλιά! Σε ευχαριστώ πολύ»

Δες την στη gallery

«Σιγά σιγά προσαρμόστηκα στη νέα καθημερινότητα και συνεχώς το προσπαθώ. Το θέμα είναι να μην με σταματήσει από ότι θέλω να χαρώ. Λατρεύω το stand up, γεμίζει η σκηνή και πραγματικά θα έβγαινα στη σκηνή και με κρεβάτι και με ουροκαθετήρα.

1679657279593-873633819-vrana-(3).JPG

Βρίζω τη μητέρα μου και τους βοηθούς μου τις ημέρες που δεν είμαι καλά αλλά αυτό βοηθάει. Μου φέρονται παραπάνω κανονικά σαν να θεωρούν ότι χρησιμοποιώ την αναπηρία μου για να μου κάνουν τα χατίρια.

Υπάρχουν μέρες που θέλω να κάτσω στο κρεβάτι, κάτω από το πάπλωμα και να κλαίω αλλά κυρίως αυτό συμβαίνει κοντά στην περίοδο», έχει πει η ίδια.


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News