Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 0:34
Lifestyle

Η Κατερίνα Λάσπα απαντά στις φήμες για χωρισμό της από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο

Η Κατερίνα Λάσπα ήταν σήμερα (24.05.2023) καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

«Κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι έχει αλλάξει η προσωπική σου ζωή. Γράφουν ότι δεν είστε μαζί με τον Νεκτάριο. Ισχύουν ή δεν ισχύουν;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Κατερίνα Λάσπα δεν αρνήθηκε να απαντήσει.

«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω;», είπε.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε», πρόσθεσε η Κατερίνα Λάσπα.

Στην αρχή της συζήτησης, ο παρουσιαστής και η καλεσμένη του είχαν έναν… απίθανο διάλογο, με την Κατερίνα Λάσπα να αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος Λιάγκας την φλέρταρε παλιότερα!

«Μα, τι ωραία γυναίκα! Όμορφη, έξυπνη…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Λάσπα και στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Κατερίνα Λάσπα: Μου τα λες πολύ ωραία. Με φλερτάρεις;
Γιώργος Λιάγκας: Όχι δεν σε φλερτάρω.
Κατερίνα Λάσπα: Παλιά;
Γιώργος Λιάγκας: Σε φλέρταρα παλιά;
Κατερίνα Λάσπα: Θυμάσαι τίποτα;
Γιώργος Λιάγκας: Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές αλλά δεν με κοίταζες εσύ ποτέ.
Κατερίνα Λάσπα: Εσύ με κοίταζες.
Γιώργος Λιάγκας: Εγώ σε κοίταγα ναι. Εμένα μου άρεσες, αλλά δεν είδα πράσινο φως για να προχωρήσω. Εγώ είμαι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος και αν δεν καταλάβω ότι έχω πιθανότητες επιτυχίας δεν μπαίνω σε μάχη να σε διεκδικήσω και να φάω χυλόπιτα.

 

Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα, αλλά είπα “από το να φάω χυλόπιτα, άστο καλύτερα”.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News