Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 4:07
People

Η Jenna Ortega απαντά στο αιώνιο δίλημμα: Blur ή Oasis;

Η Jenna Ortega δεν κρύβει την προτίμησή της ανάμεσα στα δύο κορυφαία συγκροτήματα της Britpop.

Η Jenna Ortega εξέφρασε τη γνώμη της για την κλασική διαμάχη μεταξύ των Blur και των Oasis, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της επανένωσης των αδελφών Gallagher.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Liam Gallagher και ο Noel Gallagher
ανακοίνωσαν ότι οι Oasis θα επανενωθούν για μία σειρά από μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες σε στάδια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ιρλανδία.

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες των Oasis τέθηκαν προς πώληση το Σάββατο 31 Αυγούστου και εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Παρότι η επιστροφή των Oasis έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο, η Jenna Ortega έμαθε την επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το NME για την προώθηση της νέας ταινίας της «Beetlejuice Beetlejuice».

«Δεν είχα ιδέα ότι επέστρεψαν», είπε, πριν ρωτήσει τη συμπρωταγωνίστριά της, Catherine O’Hara, για τη γνώμη της σχετικά με την κλασική διαμάχη μεταξύ των Blur και των Oasis.

«Δεν παίρνω θέση», απάντησε η O’Hara, με την Ortega στη συνέχεια να καλείται να επιλέξει ανάμεσα στους δύο τιτάνες του Britpop.

«Μπορώ να είμαι ειλικρινής; Στην πραγματικότητα άκουσα το “Wonderwall” για πρώτη φορά πριν από έναν μήνα», αποκάλυψε η 21χρονη ηθοποιός, αναφερόμενη στο εμβληματικό τραγούδι του άλμπουμ «(What’s the Story) Morning Glory?» των Oasis, που κυκλοφόρησε το 1995.

«Κάθισα και το άκουσα ολόκληρο. Ήταν ολόκληρο θέμα για το οποίο δέχθηκα επίθεση από έναν πρώην μου επειδή δεν το γνώριζα. Ακούω Blur. Δεν έχω ασχοληθεί πραγματικά με τους Oasis», εξήγησε η Jenna Ortega, επιλέγοντας τους Blur.

«Δεν έχω πραγματικά ιστορία με τους Oasis και δεν τους έχω ακούσει αρκετά για να πω κάτι», πρόσθεσε.

Η διαμάχη μεταξύ των Oasis και των Blur είναι μακροχρόνια, με τα δύο κορυφαία συγκροτήματα της Britpop να συγκρούονται στα charts το 1995, όταν τα τραγούδια τους «Roll With It» και «Country House» των Blur διεκδίκησαν την πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Blur κέρδισαν αυτή τη μάχη, αλλά ο Alex James του συγκροτήματος δήλωσε αργότερα ότι οι Oasis κέρδισαν τον πόλεμο.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ο Noel Gallagher και ο Damon Albarn των Blur έχουν αναπτύξει μία απρόσμενη φιλία, με τους δύο καλλιτέχνες να συνεργάζονται στο τραγούδι «We Got The Power» των Gorillaz το 2017.

Εκτός από τη συμμετοχή της στη νέα ταινία «Beetlejuice Beetlejuice» του Tim Burton, η Jenna Ortega συνεργάστηκε πρόσφατα με τη Sabrina Carpenter και εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Taste» από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της «Short n’ Sweet»





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News