Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:22
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Η Ιουλία Καραπατάκη στο Θέατρο Λυκαβηττού

Η Ιουλία Καραπατάκη θα μας ταξιδέψει σε διαφορετικές εποχές και μουσικά μονοπάτια.

Η χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια Ιουλία Καραπατάκη, μαζί με την μπάντα της, θα μας παρασύρει στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τα έχουμε συνδέσει με ξεχωριστές αναμνήσεις.

Το πρόγραμμα που επιλέγει με σεβασμό και πολλή αγάπη δείχνει τον τρόπο που επικοινωνεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Θα ακούσουμε διασκευές και παλιά λαϊκά τραγούδια, αλλά και νέα που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο στον πρώτο της προσωπικό δίσκο.

Η Ιουλία Καραπατάκη θα μας ταξιδέψει σε διαφορετικές εποχές και μουσικά μονοπάτια. Θα ακούσουμε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, διασκευασμένα με σύγχρονο τρόπο, αλλά και νέες δημιουργίες που υπόσχονται να μας συναρπάσουν.

Μαζί της οι μουσικοί: Άγης Παπαπαναγιώτου (κιθάρες, φωνή), Καλογιάννης Βεράνης (βιολί, τρομπέτα, φωνή), Άρης Κονιδάρης (πλήκτρα), Μιχάλης Δάρμας (κοντραμπάσο), Κώστας Σπυράτος (τύμπανα) και Χρήστος Αναστασιάδης (γκάιντα, κλαρίνο).

Η Ιουλία Καραπατάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε το 2004 από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης.

Από τότε εργάζεται ως τραγουδίστρια – μουσικός σε νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές στην Αθήνα, την επαρχία αλλά και το εξωτερικό. Έχει πτυχίο ανώτερων θεωρητικών και έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικής κιθάρας.

Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων, με καλλιτέχνες και μουσικούς, όπως ο Γιάννης Παπαβασιλείoυ (Βλάχος), ο Αντώνης και ο Θοδωρής Ξηντάρης, ο Σωτήρης Παπατραγιάννης, ο Μανώλης Πάππος, Μπάμπη Τσέρτος και άλλους.

Η Ιουλία Καραπατάκη συνεργάζεται με το συγκρότημα Kompania και συμμετείχε στο δίσκο «Με Την Καρδιά Στη θάλασσα» του Άρη Κούκου και της Μάτας Αδαμογιάννη.

Από τον Οκτώβριο του 2017 ξεκινάει η συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα.

Το καλοκαίρι του 2018 ένωσε τις δυνάμεις και με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και συμμετείχε στον δίσκο του «Με Στόμα Που Γελά». Επίσης, είναι η βασική ερμηνεύτρια στο CD «Τα Δεύτερα» του Φώτη Σιώτα και του Θοδωρή Γκώνη.

Πληροφορίες

Ιουλία Καραπατάκη

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News