Τρίτη 16 Ιούλιος 2024, 9:07
Viral

Η φάρσα του «Τόνι Σφήνου» στη σύζυγο του – Δείτε πώς την περίμενε στο αεροδρόμιο


Ο Θάνος Κιούσης, ο κωμικός πίσω από τον διάσημο «Τόνι Σφήνο» ετοίμασε μια έκπληξη για την σύζυγο του, Ιωάννα Γραμματικού και το παιδί τους, καθώς ο περφόρμερ είχε πάει για να τους παραλάβει από το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με όσα έχει πει ο ίδιος, της έκανε πρόταση γάμου ντυμένος ναύτης

Όπως φαίνεται όμως από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η σύζυγος του δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα.

Η φάρσα

Ο Θάνος Κιούσης λοιπόν, περίμενε την Ιωάννα Γραμματικού και το παιδί τους να επιστρέψουν από μια πτήση με σκοπό να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Όμως ο κωμικός, ήθελε να προσθέσει μια «αστεία» πινελιά στο καλωσόρισμα.

Αποφάσισε λοιπόν να κρατήσει ένα πλακάτ το οποίο έγραφε «Καλώς μας ήρθες μαμά, μετά από τέσσερα χρόνια φυλακή».

Όταν όμως η Ιωάννα Γραμματικού είδε το μήνυμα του κωμικού, δεν φάνηκε να το διασκεδάζει, καθώς τον προσπέρασε, αγνοώντας τον. Ο Θάνος Κιούσης όμως δεν το έβαλε κάτω και την ακολουθούσε από πίσω φωνάζοντας «Ιωάννα» – γελώντας.

Το βίντεο που απεικονίζει την φάρσα, τραβήχτηκε απο από κάποιον εξωτερικό παρατηρητή και ο Θάνος Κιούσης άδραξε την ευκαιρία και ανάρτησε το χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές σε λίγες ώρες.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2016, ενώ το 2018 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, και μόλις ένα χρόνο έπειτα απέκτησαν το δεύτερο. Σύμφωνα με όσα έχει πει ο ίδιος, της έκανε πρόταση γάμου ντυμένος ναύτης. Οπότε μάλλον έχει συνηθίσει τις φάρσες του.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News