Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024, 4:11
Ελλάδα

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Στυλιανοπούλου για τον γάμο της που δεν ξεπέρασε ποτέ


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους οικείους της έχει προκαλέσει ο θάνατος της μεγάλης κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου Δέσποινας Στυλιανοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022 που η Δέσποινα Στυλιανοπούλου είχε δώσει την τελευταία της συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Πατσιώκα.

Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός είχε αναφερθεί στα κασέ της, τον λόγο που δεν έκανε «σεξουαλικούς» ρόλους, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τις επιλογές που έκανε στην προσωπική της ζωή.

«Δεν ζήλεψα κάποιον ρόλο. Όταν έβλεπα στο σενάριο ότι θα κάνω την υπηρέτρια, πήδαγα από τη χαρά μου. Μου έδιναν να κάνω ρόλους σεξουαλικούς και τους έλεγα (ότι) ο πατέρας μου με προόριζε για δικηγόρο. Δεν έβγαλα χρήματα. Όταν βγήκαν τα κασέ, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Την εποχή που μεσουρανούσαμε δεν είχα ούτε φορέματα», δήλωνε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Η γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Για τον θάνατο της μητέρας της, που της στοίχισε, αλλά και για τη γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη η αείμνηστη ηθοποιός είχε αναφέρει «έβαφα μωβ το χολ, πένθιμο, όταν έχασα τη μητέρα μου. Με πήραν να δουλέψω στο «Ρεξ» κι εκεί γνώρισα την Αλίκη. Ήμουν μέχρι την τελευταία στιγμή με την Αλίκη. Μου έσφιξε το χέρι και μου είπε: ‘Γιατί να πεθάνω; Θέλω να πάω στο Θεολόγο’».

«Ο γάμος μου διήρκεσε μια ημέρα»

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είχα μυαλό, οι επιλογές μου δεν ήταν καλές. Ο γάμος μου διήρκεσε μια ημέρα. Νομίζω δεν τον έχω ξεπεράσει», είχε αποκαλύψει η αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

«Κάναμε ένα γύρισμα στην ταινία ‘Ταξιτζού’ και μας έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε στη θάλασσα. Με έπιασαν οι βατραχάνθρωποι, αλλά έσπασα το πόδι μου. Λίγο σταρ είμαι, μεγάλη δεν μπορώ να το πω» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News