Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:27
Ξένη Μουσική

Η Emma Roberts θα ήθελε να υποδυθεί την Britney Spears στη βιογραφική ταινία της

«Είναι το αληθινό όνειρο μου», δήλωσε η Emma Roberts.

Η Emma Roberts θα ήθελε να βάλει υποψηφιότητα για τον ρόλο της Britney Spears σε μία κινηματογραφική μεταφορά της πρόσφατης αυτοβιογραφίας της με τίτλο «The Woman In Me».

Μετά από μία πρόταση της πρώην βοηθού της Britney, Felicia Culotta, να υποδυθεί την εμβληματική τραγουδίστρια, η 33χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι αυτός ο ρόλος θα ήταν το «όνειρό» της.

«Σκέφτηκα: “Λατρεύω τη βοηθό της”. Είναι το αληθινό όνειρο μου να υποδυθώ την Britney Spears», είπε η Emma Roberts στο Cosmopolitan.

«Είναι μία φήμη, αλλά ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Θυμάμαι που κλείστηκα στο δωμάτιό μου και άκουγα το “In The Zone” λέγοντας: “Δεν θα βγω από εδώ μέχρι να απομνημονεύσω κάθε λέξη”», περιέγραψε.

Η Emma Roberts πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να τραγουδήσει ολόκληρο το άλμπουμ «In The Zone» του 2003 χωρίς προετοιμασία, αν της το ζητούσαν.

«Τραγουδάω Britney στον γιο μου στο μπάνιο όλη την ώρα. Πάντα σκέφτομαι: “Θεέ μου, πρέπει να με θεωρεί τόσο περίεργη”. Αυτό είναι ένα παράδειγμα ανατροφής των παιδιών από τη γενιά των millennials», σχολίασε.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Universal Pictures απέκτησε τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά της αυτοβιογραφίας της Britney Spears που εκδόθηκε το 2023.

Ο παραγωγός Marc Platt και ο σκηνοθέτης Jon M. Chu, γνωστός από το «Wicked», έχουν αναλάβει την ανάπτυξη της ταινίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ούτε σεναριογράφοι ούτε ηθοποιοί.

Το βιβλίο «The Woman in Me», το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 και γρήγορα έγινε best-seller, περιγράφει τα εξαντλητικά 13 χρόνια της δικαστικής κηδεμονία της Britney Spears, τη μητρότητα, τις περίπλοκες σχέσεις με προηγούμενους συντρόφους της και το πώς η σχέση της με τη μουσική έχει αλλάξει μόνιμα.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη ταινία για τη ζωή της Britney Spears, αν και στο παρελθόν έχουν γίνει διάφορες προσπάθειες μεταφοράς της ιστορίας της στην οθόνη.

Το 2017 προβλήθηκε στο Lifetime η ανεπίσημη βιογραφική ταινία «Britney Ever After».

Τότε, ένας εκπρόσωπος της Spears είχε δηλώσει στο Entertainment Weekly ότι η τραγουδίστρια δεν θα «συμμετείχε με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή στη βιογραφική ταινία του Lifetime… ούτε έχει την έγκρισή της.»

Την περίοδο που τελείωσε η κηδεμονία της, η ζωή της αποτέλεσε επίσης θέμα διαφόρων ντοκιμαντέρ, συμπεριλαμβανομένων των «Framing Britney Spears» των New York Times και FX και του «Britney vs. Spears» του Netflix.

Πρόσφατα, η Emma Roberts εμφανίστηκε στην ταινία «Madame Web» και στην κωμωδία «Space Cadet». Επίσης, πρωταγωνίστησε στη σειρά «American Horror Story: Delicate» του FX, που ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News