Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 9:30
Μουσική

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Δε Μου Τα Λέει Καλά»

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά το «Φεύγω».

Η Έλενα Παπαρίζου μοιράζεται την πρώτη γεύση από το επερχόμενο νέο τραγούδι της με τίτλο «Δε Μου Τα Λέει Καλά».

Πάντα «Υπάρχει λόγος» το απόλυτο «Number One» να δίνει «Φως Στην Ψυχή» και να φέρνει πολύ πάθος στα καλοκαίρια μας, καθώς κάθε εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου είναι ξεχωριστή.

Και το φετινό καλοκαίρι η μοναδική pop star Έλενα Παπαρίζου θα δώσει μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και τραγούδια που αγαπά.


Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας της, η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο TikTok ένα απόσπασμα του ολοκαίνουργιου single της «Δε Μου Τα Λέει Καλά».

Το «Δε Μου Τα Λέει Καλά» είναι ένα τραγούδι που κινείται σε dance-pop ρυθμούς και προβλέπεται να είναι το απόλυτο club banger του φετινού καλοκαιριού.

Τη μουσική και τους στίχους του νέου τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας υπογράφουν οι Arcade και ο Stan Αντιπαριώτης.

Το «Δε Μου Τα Λέει Καλά» θα ακολουθήσει για την Έλενα Παπαρίζου τη δυναμική μπαλάντα «Φεύγω», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο.

Η καλοκαιρινή περιοδεία της Έλενας Παπαρίζου θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Ιουνίου από το Ηράκλειο της Κρήτης και περιλαμβάνει δύο μεγάλες συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα.

Το νέο single της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Δε Μου Τα Λέει Καλά» αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company μέσα στον Ιούνιο.

@helena_paparizou

ɴᴇᴡ ꜱᴏɴɢ ᴀʟᴇʀᴛ 🚨 ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ʀᴇᴀᴅʏ? #DeMouTaLeeiKala #HelenaPaparizou #NewSingle #fy #foryoupage #foryou #fyy #fyp @minosemi_official

♬ De Mou Ta Leei Kala by Helena Paparizou – Helena Paparizou

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας της Έλενας Παπαρίζου

Ηράκλειο
Σάββατο 10 Ιουνίου
Θέατρο Τεχνόπολις

Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 5 Ιουλίου
Μονή Λαζαριστών

Βόλος
Παρασκευή 7 Ιουλίου
Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Μουδανιά Χαλκιδικής
Σάββατο 12 Αυγούστου
Φεστιβάλ Θάλασσας – Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών

Λιβαδειά
Τετάρτη 30 Αυγούστου
Ανοιχτό Θέατρο Κρύας

Αθήνα
Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του ticketservices.gr.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News