Τρίτη 2 Ιούλιος 2024, 22:13
Ξένη Μουσική

Η Dove Cameron μιλά για τη σχέση της με τον Damiano David των Måneskin


Η Dove Cameron ξετυλίγει το χρονικό της σχέσης της με τον Damiano David των Måneskin.

Ο έρωτας άνθισε φυσικά ανάμεσα στην Dove Cameron και τον Damiano David.

Η 28χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέσης της με τον τραγουδιστή των Måneskin σε μία νέα συνέντευξή της στο Cosmopolitan και αποκάλυψε ότι σχεδίασαν το πρώτο τους ραντεβού στα παρασκήνια της συναυλίας του ιταλικού συγκροτήματος στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

«Η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήταν στα βραβεία MTV VMAs του 2022, όπου και οι δυο μας ήμασταν υποψήφιοι για το ίδιο βραβείο», είπε η Dove Cameron στο περιοδικό, η οποία κέρδισε τότε το βραβείο του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη.

«Στα παρασκήνια συναντάς πολλούς καλλιτέχνες, και όταν γνώρισα τους Måneskin, δεν νομίζω ότι μίλησα καν στον Damiano. Δεν σκέφτηκα τίποτα ιδιαίτερο τότε. Συνέχισα τη βραδιά μου. Είχα μόλις κερδίσει ένα VMA», θυμήθηκε.

«Και μετά από μερικούς μήνες, η ομάδα τους επικοινώνησε μαζί μου για να πάω στην (εκδήλωση για την) κυκλοφορία του άλμπουμ τους, αλλά δεν τα κατάφερα με τις ημερομηνίες», συνέχισε.

«Ωστόσο, σκέφτηκα: “Είναι τόσο γλυκό που με σκέφτηκαν. Άλλωστε γνωριστήκαμε μόνο μία φορά”», είπε.

Αργότερα, οι Måneskin ζήτησαν από την Dove Cameron να συμμετάσχει στην περιοδεία τους ως opening act, αλλά η τραγουδίστρια «δεν τα κατάφερε».

Ωστόσο, όταν συναντήθηκαν ξανά στα MTV Video Music Awards του 2023, όπως είπε στο Cosmopolitan, «είχαμε λόγο να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον».

Ο Damiano David την πλησίασε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

«Έμοιαζε να έχουν περάσει δέκα χρόνια ή κάτι τέτοιο. Όταν είχαμε συναντηθεί προηγουμένως, εκείνος ήταν σε πολύ διαφορετική φάση και εγώ επίσης, οπότε δεν δώσαμε σημασία ο ένας στον άλλον με αυτόν τον τρόπο», σημείωσε η Dove Cameron.

«Και τότε μου είπε: “Ξεκινάμε την παγκόσ μία περιοδεία μας στο Madison Square Garden. Αν είσαι ακόμα στην πόλη σε λίγες μέρες, θα μας άρεσε πολύ να έρθεις”», συνέχισε.

Damiano David - Dove Cameron
Jeff Kravitz/FilmMagic

Η τραγουδίστρια παρευρέθηκε τη συναυλία τον Σεπτέμβριο του 2023 και τότε τα πράγματα ήταν ακόμα «πολύ αθώα» με τον Damiano.

«Και μετά με κάλεσαν ξανά στο greenroom τους και αρχίσαμε να μιλάμε και μετά με κάλεσε στο after-party. Και μετά πολύ γρήγορα έγινε: “Ας φάμε βραδινό στις 20:00 σε αυτό το μέρος”», αποκάλυψε η Dove Cameron.

«Είναι Αιγόκερος, οπότε ήταν πολύ του στυλ: “Εντάξει, αυτές είναι οι προθέσεις μου”», εξήγησε.

«Ήταν εξαιρετικά έντιμος. Είναι σαν κύριος της δεκαετίας του 1950, ένας άγγελος, ένα αρκουδάκι. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», πρόσθεσε.

Ενώ οι θαυμαστές μπορεί να νιώθουν ότι η σχέση του ζευγαριού προχώρησε γρήγορα, η Dove Cameron υπογράμμισε ότι βρήκε ένα κοινό έδαφος με τον Damiano David επειδή είχαν «πληγωθεί πολύ στο παρελθόν» και ένιωθαν «πολύ ευαίσθητοι».

Οι δυο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν μεταξύ τους με έναν «πολύ αργό, προσεκτικό» τρόπο εκείνο το βράδυ πριν φλερτάρουν

«Θυμάμαι ότι μαγεύτηκα επειδή έχει μία παρουσία που φαίνεται πολύ εύκολη στην αρχή, αλλά περνάς δύο λεπτά μαζί του και συνειδητοποιείς ότι είναι ο πιο ευγενικός, πιο γενναιόδωρος, πιο αθώος, πιο δοτικός άνθρωπος», τόνισε η Dove Cameron.

Είναι απλά μία όμορφη, ευαίσθητη ψυχή», συμπλήρωσε για τον 25χρονο τραγουδιστή.

Η Dove Cameron και ο Damiano David των Måneskin έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι στο ετήσιο Pre-Grammy Gala του Clive Davis τον Φεβρουάριο και εμφανίστηκαν επίσης μαζί στο Met Gala 2024 τον Μάιο.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News