Τρίτη 23 Απρίλιος 2024, 18:23
Μουσική

Η Doja Cat αποσύρεται από τα BRIT Awards 2022 – Ο κορονοϊός χτύπησε την ομάδα της

«Δεν είναι ασφαλές να συνεχίσουμε».

Η Doja Cat αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στα BRIT Awards 2022.

Η 26χρονη τραγουδίστρια και ράπερ ανακοίνωσε με μία ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν θα καταφέρει να ανέβει στη σκηνή του «O2 Arena» του Λονδίνου την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου για την τελετή απονομής των BRIT Awards 2022 επειδή ο κορονοϊός χτύπησε την ομάδα της.

«Δυστυχώς, λόγω κρουσμάτων COVID μέσα στην ομάδα μου, δεν πρόκειται να εμφανιστώ στα BRITs. Η ομάδα μου και εγώ βρισκόμαστε σε πρόβες εδώ και εβδομάδες και παρά τη μέγιστη δυνατή προσοχή, πολλά μέλη της ομάδας μου (τόσο επί όσο και εκτός σκηνής) βρέθηκαν θετικά σε COVID», δήλωσε.

«Απλώς δεν είναι ασφαλές να συνεχίσουμε να κάνουμε πρόβες μαζί και να θέτουμε ο ένας τον άλλον σε κίνδυνο», εξήγησε.

Η Doja Cat, η οποία έχει παλέψει και η ίδια δύο φορές με τον κορονοϊό, δήλωσε ότι μετράει αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να μπορέσει να εμφανιστεί με απόλυτη ασφάλεια μπροστά στους Βρετανούς θαυμαστές της και έκλεισε την ανακοίνωσή της σημειώνοντας: «Να προσέχετε τους εαυτούς σας».

Αυτή επρόκειτο να ήταν η πρώτη της εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Doja Cat

Η Doja Cat είναι υποψήφια για δύο βραβεία στα Brit Awards 2022, για το βραβείο του Διεθνούς καλλιτέχνη της Χρονιάς και του Καλύτερου Διεθνούς Τραγουδιού για το «Kiss Me More» σε συνεργασία με την SZA.

Λόγω της συνεχούς εξάπλωσης της εξαιρετικά μεταδοτικής μετάλλαξης Όμικρον του COVID-19, η παραγωγή των Brit Awards 2022 ανέφερες σε ανακοίνωσή της στις 21 Ιανουαρίου ότι εργάζεται «νυχθημερόν» για να διοργανώσει ένα σόου που θα τηρεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Οι καλλιτέχνες και όλοι οι καλεσμένοι θα κληθούν να επιδείξουν αρνητικό τεστ LFT (πλευρικής ροής) για τον COVID-19 κατά την άφιξή τους στο «O2 Arena», ενώ στο κοινό θα προσφερθούν θέσεις σε πάγκους στο χώρο του γηπέδου και οι καλλιτέχνες θα καθίσουν σε έναν απομακρυσμένο χώρο.

Και παρόλο που οι θεατές δεν θα είναι κοινωνικά αποστασιοποιημένοι, θα τους ζητηθεί να φορούν μάσκες όταν δεν τρώνε, πίνουν ή κάθονται στις θέσεις τους.

Οικοδεσπότης των βραβείων θα είναι ο Βρετανός κωμικός Mo Gilligan. Η τελετή απονομής των BRIT Awards 2022 θα μεταδοθεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω του καναλιού της διοργάνωσης στο YouTube.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News