Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 8:05
Μουσική

Η Cher για τον 36χρονο σύντροφό της: «Η αγάπη δεν έχει χρόνια»

«Είμαστε ενήλικες και ευτυχισμένοι».

Η Cher αγαπάει τον 36χρονο νέο σύντροφό της Alexander Edwards και δεν τη νοιάζει η γνώμη του κόσμου.

Η 76χρονη τραγουδίστρια έγραψε στο Twitter για άλλη μια φορά για το έτερόν της ήμισυ, σημειώνοντας ότι «η αγάπη δεν έχει χρόνια», παρόλο που παραδέχτηκε ότι το ειδύλλιό τους «φαίνεται περίεργο» στα χαρτιά, ακόμα και για εκείνη.

Η Cher ανάρτησε μια φωτογραφία του Alexander Edwards χωρίς μπλούζα, πριν γράψει: «Στα χαρτιά αυτό φαίνεται παράξενο (ακόμα και για εμένα) Ο A.E λέει ότι (η αγάπη) δεν έχει χρόνια».

Ένας θαυμαστής απάντησε στη συνέχεια, γράφοντας: «Αν είσαι ευτυχισμένη με τον ΑΕ, εννοώ πραγματικά ευτυχισμένη, τότε ποιος νοιάζεται;. Η ευτυχία ενός ατόμου δεν εξαρτάται από το τι σκέφτονται ή λένε οι άλλοι. Απλά η γνώμη μου».

Σε επόμενες αναρτήσεις της, επισήμανε ότι είναι «ενήλικες» και «ευτυχισμένοι» και απάντησε σε έναν χρήστη του Twitter που τη ρώτησε ποιο είναι το «καλύτερο προσόν» τους Edwards.

Η Cher ανέφερε με ενθουσιασμό: «Είναι ευγενικός, έξυπνος, ξεκαρδιστικός… και φιλιόμαστε αν έφηβοι».

Cher - Alexander Edwards

Σε ένα άλλο tweet, η Cher περιέγραψε πώς γνωρίστηκε με το νέο σύντροφό της.

«Είναι 36 ετών και τελικά με κυνήγησε, μέχρι που συναντηθήκαμε στη μέση.Είναι συνεπής, εγώ είμαι η επιπόλαιη. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον…. Οι κυρίες ποτέ δεν τα παρατάνε», θυμήθηκε.

«Κανείς από τους δύο δεν ήθελε να κάνει μακροχρόνια σχέση. Ταξιδέψαμε στο Ταξίδι στο Παρίσι και μετά το Παρίσι ήταν μαγικό (…) Πρέπει να πω ότι ήταν διαφορετικός για εμένα», συνέχισε.

Εκτιμάται ότι η Cher και ο Edwards είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες.

Πηγές δήλωσαν πρόσφατα στο TMZ ότι το ζευγάρι δεν εργάζεται σε κάποιο πρότζεκτ μαζί και ανέφεραν ότι η σχέση τους σίγουρα δεν είναι μόνο για το θεαθήναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περνούν πολύ χρόνο μαζί στο σπίτι της Cher στο Μαλιμπού, το οποίο πωλείται για το ιλιγγιώδες ποσό των 85 εκατομμυρίων δολαρίων.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News