Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:11
Ξένη Μουσική

Η Chappell Roan παλεύει με τις συνέπειες της επιτυχίας της: «Έχει γίνει τρομακτικό»

 

«Πατάω φρένο σε οτιδήποτε με κάνει πιο γνωστή», είπε η Chappell Roan για τη μάχη της να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή της.

Η Chappell Roan είναι ευγνώμων για την επιτυχία της μουσικής της, αλλά ο αντίκτυπος της ξαφνικής φήμης που έχει αποκτήσει έχει φτάσει σε ένα σημείο που της έχει δημιουργήσει σοβαρές σκέψεις να εγκαταλείψει την καριέρας της.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο podcast «The Comment Section», η 26χρονη ανερχόμενη τραγουδίστρια είπε στην παρουσιάστρια Drew Afualo ότι η συμπεριφορά μερικών θαυμαστών της αρχίζει να γίνεται τρομακτική.

«Έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ ενοχλητικοί», ανέφερε και εξήγησε: «Με ακολουθούν και ξέρουν πού μένουν οι γονείς μου, και πού δουλεύει η αδερφή μου, όλα αυτά τα παράξενα πράγματα.»

 

«Και απλά σκέφτομαι, ότι αυτή είναι η στιγμή που πριν από μερικά χρόνια είχα πει ότι αν ένιωθα ότι με καταδίωκαν stalkers και κινδύνευε η οικογένειά μου, θα τα παρατούσα», συνέχισε.

«Και φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Φτάσαμε!», είπε.

Η Chappell Roan αναγνώρισε ότι η διατήρηση μιας ισορροπίας μεταξύ της επαγγελματικής της ζωής και της προσωπικής της ασφάλειας είναι μία συνεχής πρόκληση.

Ενώ είναι μία λεπτή γραμμή, προσπαθεί να βρει τρόπους να προστατεύσει τον εαυτό της και την οικογένειά της, ενώ παράλληλα συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά.

 

«Έτσι τώρα είμαι σαν σε μία μάχη… Πατάω φρένο, ειλικρινά, σε οτιδήποτε με κάνει πιο γνωστή. Είναι σαν πυρκαγιά αυτή τη στιγμή», σχολίασε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι δεν θέλει να κάνει κάτι που θα τραβήξει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει κατακτήσει τα charts με την επιτυχία της «Good Luck Babe!», παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι ένα θετικό της δημοσιότητας είναι οι προσκλήσεις σε ωραίες εκδηλώσεις.

«Η Miley (Cyrus) με κάλεσε σε ένα πάρτι, και της είπα: “Δεν ξέρεις ότι ήσουν η πρώτη συναυλία μου όταν οι Jonas Brothers έκαναν opening για εσένα”», περιέγραψε.

Στη συνέχεια, η Chappell Roan ανέφερε ότι αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, ίσως να είχε ακολουθήσει το μονοπάτι της Hannah Montana, την οποία υποδύθηκε η Miley Cyrus και να εμφανιζόταν μεταμφιεσμένη στη σκηνή για να μπορέσει να ζήσει μία φυσιολογική ζωή.

«Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό να κάνω κάτι σαν τους Daft Punk, αλλά θα ήθελα. Ξέρεις, να φοράω ένα κράνος. Ή σαν τον Marshmello», είπε.

 

«Μου αρέσει που η Hannah είχε δύο διαφορετικές προσωπικότητες, επειδή τα μαλλιά μου με βάζουν σε προβλήματα όλη την ώρα, οπότε θα ήθελα να το είχα κάνει αυτό», συνέχισε.

Η καριέρα της Chappell Roan εκτοξεύτηκε από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της, «The Rise and Fall of a Midwest Princess», το 2023.

Μεταμφιεσμένη σε Άγαλμα της Ελευθερίας, η τραγουδίστρια συγκέντρωσε τεράστια πλήθη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Governor’s Ball τον Ιούνιο και ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι αρνήθηκε να εμφανιστεί σε εκδήλωση του Λευκού Οίκου για τον Μήνα της Υπερηφάνειας.

Το μουσικό φεστιβάλ Bonnaroo δεν διέφερε, και οι διοργανωτές χρειάστηκε να μεταφέρουν την εμφάνισή της σε μια μεγαλύτερη σκηνή για να χωρέσουν το μεγαλύτερο πλήθος.

Από τότε που ξεκίνησε η άνοδος της καριέρας της, η Chappell Roan μιλάει με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες της να προσαρμοστεί στην ξαφνική φήμη.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Red Hat Amphitheater στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, τον περασμένο μήνα, συγκινήθηκε και είπε στο κοινό: «Σήμερα δεν αισθάνομαι και πολύ καλά, γιατί πιστεύω ότι η καριέρα μου απογειώνεται πολύ γρήγορα και είναι δύσκολο να συμβαδίσω με αυτό.»

«Δεν θέλω να σας προσφέρω μια λιγότερο καλή παράσταση. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Αυτό είναι το μόνο που ήθελα πάντα», ανέφερε τότε.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News